Ελλάδα

Κολωνός: Στον ανακριτή έφτασε ο 44χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 16χρονης

Κολωνός: Στον ανακριτή έφτασε ο 44χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 16χρονης

Πηγή Φωτογραφίας: [371458] ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΤΟΥ 44ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ 16ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Η σκοτεινή υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η 16χρονη δεν άντεξε και μίλησε στον πατέρα της για τον εφιάλτη που ζούσε.

Το κατώφλι του ανακριτή πέρασε πριν λίγη ώρα, το πρωί της Τρίτης, ο 44χρονος που κατηγορείται για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό της 16χρονης φίλης του γιου του στον Κολωνό.

Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος αρνείται πως βίασε την ανήλικη φίλη του γιου του, υποστηρίζοντας πως υπήρχε συναίνεση.

Πώς ξετυλίχθηκε η υπόθεση στον Κολωνό

Η σκοτεινή υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η 16χρονη δεν άντεξε και μίλησε στον πατέρα της για τον εφιάλτη που ζούσε.

Η ανήλικη κατήγγειλε ότι δεχόταν απειλές από τον 44χρονο ώστε να υποκύψει στις αρρωστημένες ορέξεις του, περιγράφοντας στο Mega με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες όσα έζησε στα χέρια του φερόμενου βιαστή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 44χρονος δεν δίστασε να παρουσιάσει τον εαυτό του ως καρκινοπαθή στο κορίτσι που πριν από λίγο καιρό έχασε τη μητέρα της από καρκίνο.

«Του έλεγα συνέχεια “γιατί το κάνεις αυτό; Γιατί με βασανίζεις; Γιατί μου κάνεις κακό;”. Και εκείνος μου απάντησε “Κάν’ το, ειδάλλως θα πάθουν κακό οι δικοί σου. Θα σας κάψω τα σπίτια, θα σκοτώσω τον πατέρα και την αδερφή σου”», ήταν μερικές από τις απειλές που δεχόταν η 16χρονη, προκειμένου να ενδώσει.

Όταν τον παρακαλούσε να σταματήσει, εκείνος της έλεγε «”πέντε λεπτά… να το κάνω και φεύγουμε”. Ύστερα έλεγε ότι δεν έκανε κάτι και ότι είναι η φαντασία μου. Πήγαινε να με βγάλει τρελή. Ότι τα φανταζόμουν».

Γιος 44χρονου: «Από τη στιγμή που ήθελε και η 16χρονη δε μπορούσα να πω κάτι»

Για την σχέση που διατηρούσε με την 16χρονη, μίλησε ο γιος του 44χρονου που κατηγορείται για τον βιασμό της, στον Κολωνό, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «μιλούσαν όπως ένας πατέρας και μία κόρη».

Ο γιος του 44χρονου μιλώντας στο Mega, είπε πως την γνώρισε πέρυσι από κοινή τους φίλη, στα τέλη Ιουλίου.

«Είχα σχέση με αυτό το κορίτσι από 10 Αυγούστου έως τον Μάρτιο. Με τον πατέρα μου είχαν γνωριστεί, γιατί την είχα πάει στο σπίτι μου. Δεν μίλαγαν καθόλου περίεργα. Μιλούσαν όπως ένα πατέρας και μία κόρη. Ίσα ίσα ο πατέρας μου ενδιαφερόταν για εκείνη και την ρώταγε αν θέλει να φάει ή να πιει κάτι», είπε ο γιος του κατηγορούμενου.

Μετά τον χωρισμό τους, ο γιος του 44χρονου είπε πως η 16χρονη επισκεπτόταν το σπίτι τους, ωστόσο δεν είχε δει τον πατέρα του να κάνει ποτέ σεξουαλική κίνηση, ενώ όταν έμαθε για τη σχέση τους, το μόνο που σχολίασε ήταν η μεγάλη διαφορά ηλικία τους.

«Από τη στιγμή που ήθελε και η κοπέλα δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Είναι η ζωή της», σημείωσε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments