Ελλάδα

Χαλκιδική: Ένταση ανάμεσα στον πατέρα του 19χρονου και στη δήμαρχο Κασσάνδρας [vid]

Χαλκιδική: Ένταση ανάμεσα στον πατέρα του 19χρονου και στη δήμαρχο Κασσάνδρας [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Χαλκιδική: Ένταση ανάμεσα στον πατέρα του 19χρονου και στη δήμαρχο Κασσάνδρας [vid]

«O πατέρας είναι πονεμένος κι ό,τι κι αν πει έχει δίκιο. Έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και θα αποδειχθούν όλα», είπε η δήμαρχος Κασσάνδρας

Ένταση επικράτησε το πρωί της Τρίτης στο δικαστικό μέγαρο Πολυγύρου, όταν ο πατέρας του 19χρονου Γιάννη που έχασε τη ζωή του στο στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τη δήμαρχο Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, αμφότεροι αναμένεται να έχουν – ξεχωριστά- συνάντηση σήμερα με τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πολυγύρου. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κ. Χαλκιά έχει ήδη κληθεί να δώσει εξηγήσεις στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διατάχθηκε από την εισαγγελία.

Ο πατέρας του αδικοχαμένου Γιάννη προσέγγισε τη δήμαρχο και της μίλησε με έντονο ύφος.

«Είμαι μαζί σας», είπε η κ. Χαλκιά, με τον πατέρα του 19χρονου να της απαντά «πού είσαι; Θα μου φέρεις πίσω το παιδί μου;».

Ο πατέρας του 19χρονου απευθυνόμενος και πάλι στη δήμαρχο Κασσάνδρας, τόνισε ότι «δεν θα σας σώσει τίποτα. Ούτε τα εκατομμύριά σας. Θα σας συνθλίψω».

Μετά τη συνάντησή της με τον εισαγγελέα, η Αναστασία Χαλκιά βγήκε από την πίσω έξοδο του δικαστικού μεγάρου και σημείωσε πως «ο πατέρας είναι πονεμένος κι ό,τι κι αν πει έχει δίκιο. Έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και θα αποδειχθούν όλα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments