Lifestyle

Μετά από 6 χρόνια γάμου και δύο αγοράκια, ανακοινώνουν τα ευχάριστα Στικούδη και Σερίφης

Μετά από 6 χρόνια γάμου και δύο αγοράκια, ανακοινώνουν τα ευχάριστα Στικούδη και Σερίφης

Πηγή Φωτογραφίας: ond.gr//Μετά από 6 χρόνια γάμου και δύο αγοράκια, ανακοινώνουν τα ευχάριστα Στικούδη και Σερίφης

Σε μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram, η Κατερίνα δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία, συνοδεύοντάς την με τη λεζάντα «Happy Anniversary»

Σήμερα η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης γιορτάζουν την έκτη επέτειο του γάμου τους, και η γνωστή τραγουδίστρια δεν παρέλειψε να μοιραστεί τη χαρά της με τους θαυμαστές της. Σε μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram, η Κατερίνα δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία, συνοδεύοντάς την με τη λεζάντα «Happy Anniversary».

Ο Γάμος τους και η Οικογενειακή τους Ζωή

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 25 Αυγούστου 2018 στο Μορφάτι Θεσπρωτίας, την ιδιαίτερη πατρίδα του Βαγγέλη Σερίφη. Η τελετή πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο, γεμάτη αγάπη και τρυφερότητα. Τρία χρόνια μετά τον γάμο τους, το ζευγάρι καλωσόρισε το πρώτο τους παιδάκι, ένα υγιέστατο αγοράκι που ονομάζεται Βύρωνας. Πριν από έξι μήνες, η οικογένειά τους μεγάλωσε με την άφιξη του δεύτερου γιου τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Stikoudi (@stikoudikaterin)

Λαμπερή Νύφη η Κατερίνα Στικούδη

Η Κατερίνα Στικούδη ήταν μια από τις πιο λαμπερές νύφες, παρότι επέλεξε ένα απλό αλλά ρομαντικό νυφικό για την ημέρα της. Κατά τη διάρκεια του μυστηρίου, είχε τα μαλλιά της ριγμένα στους ώμους κυματιστά, ενώ στο γλέντι τα έπιασε σε έναν κομψό κότσο για περισσότερη άνεση. Το μακιγιάζ της ήταν σε γήινους τόνους, με έμφαση στα χείλη της για έναν πιο έντονο χρωματισμό.

Μιλώντας για το γάμο της η Κατερίνα Στικούδη, ανέφερε πως: «Δεν ήθελα να πουλήσω τον γάμο μου. Δεν το σκέφτηκα καθόλου εμπορικά. Για μένα, εκείνη η μέρα ήταν η επισφράγιση της αγάπης μας. Μια στιγμή χαράς για εμάς και τις οικογένειές μας. Τι δουλειά είχαν λοιπόν οι κάμερες; Επιλέξαμε αυτό το μέρος γιατί από εκεί κατάγονται οι συγγενείς του Βαγγέλη (σ.σ. Σερίφη, του συζύγου της), ήθελα κάτι παραδοσιακό. Και πέρασα καταπληκτικά. Ναι, στο χωριό Μορφάτι στη Θεσπρωτία. Δεν έχει σημασία το μέρος, πόσους καλεσμένους θα έχεις ή αν οι βέρες είναι 24 καράτια. Σημασία έχει εκείνη τη μέρα να έχεις ανθρώπους που χαίρονται πραγματικά με τη χαρά σου. Και γιατί, παρακαλώ, να μην παντρευτώ στο χωριό; Τα χωριά μας είναι πανέμορφα, όλη η Ελλάδα είναι ευλογημένη. Με ζεστούς και φιλόξενους ανθρώπους».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments