Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Υπερήφανος για το έργο μου στη Θεσσαλονίκη

Άδωνις Γεωργιάδης: Υπερήφανος για το έργο μου στη Θεσσαλονίκη

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΥΠΟΙΚ

Για μένα μιλάνε τα έργα, όχι τα λόγια.

Την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για το έργο που είχε την τύχη να παράξει για τη Θεσσαλονίκη, εκφράζει, σε ανάρτησή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Υγείας τονίζει, στην παρέμβασή του, ότι «δεν υπάρχει στην Πολιτική μεγαλύτερη χαρά για έναν πολιτικό από το να βλέπει τα θετικά για τους πολίτες και για την χώρα του, των πολιτικών του. Σήμερα επισκέπτομαι την Θεσσαλονίκη μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να παρουσιάσουμε το Κυβερνητικό μας Πρόγραμμα για την πόλη. Εγώ θα παρουσιάσω τα πολλά έργα που φτιάχνουμε για την Υγεία, με τα δυο μεγαλύτερα (Νέο Ογκολογικό και το Παιδιατρικό Νοσοκομείο πχ).

Ωστόσο, «έκρινα», διευκρινίζει ο Ά. Γεωργιάδης, «ότι καλύτερα από τα μιλάω για αυτά που θα κάνουμε θα έπρεπε να σας δείξω κάτι από όσα ήδη είχα κάνει στην προηγούμενη μου θητεία για την Θεσσαλονίκη μας. Επισκέφθηκα λοιπόν με το που προσγειώθηκα την «Στοά Μοδιάνο». Έναν από τους ιστορικότερους εμπορικούς χώρους της Θεσσαλονίκης που είχε κλείσει και ήταν ένα ερημωμένο αχούρι. Με τον τότε Υφυπουργό Γιάννη Τσακίρη όταν ήμουν Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων την τετραετία 2019-2023 αποφασίσαμε και εντάξαμε στο ΕΣΠΑ το έργο της Αποκατάστασης της Στοάς Μοδιάνο. Αξίζει να την επισκεφθείτε τώρα, ένα αχούρι πριν και τώρα ένας χώρος που σφύζει από ζωή, το επισκέπτονται χιλιάδες τουρίστες και προσφέρει ξανά στην πόλη».

Είναι πολύ σημαντικό για τον υπουργό Υγείας ότι «για μένα μιλάνε τα έργα και όχι τα λόγια. Σε 3 χρόνια έτσι θα σας δείχνω τα νοσοκομεία που τώρα κτίζουμε και ανακαινίζουμε κόντρα σε όλους όσους θέλουν να προβάλουν μόνον μια ατελείωτη καταστροφολογία. Ευχαριστώ θερμά τους ανθρώπους εκεί στη Στοά σήμερα που με υποδέχθηκαν με τόση θέρμη αναγνωρίζοντας και την δική μου μικρή συμβολή σε αυτό το θαύμα», καταλήγει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments