Πολιτική

«Απαράδεκτες οι διαρροές»: Καρφιά Κασσελάκη για τους «αντάρτες» και η θέση του για τη διαγραφή Σπίρτζη

«Απαράδεκτες οι διαρροές»: Καρφιά Κασσελάκη για τους «αντάρτες» και η θέση του για τη διαγραφή Σπίρτζη

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//«Απαράδεκτες οι διαρροές εν ώρα συνεδρίασης»: Καρφιά Κασσελάκη για τους «αντάρτες» και η θέση του για τη διαγραφή Σπίρτζη

«Στελέχη που εκφράζονται έτσι επιλέγουν συνειδητά να θέσουν τον εαυτό τους εκτός κόμματος»

«Καρφιά» κατά των «ανταρτών» του ΣΥΡΙΖΑ άφησε ο Στέφανος Κασσελάκης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος και πήρε θέση στο θέμα της διαγραφής του Χρήστου Σπίρτζη.

Η συνεδρίαση της ΚΟ έγινε εν μέσω αναταράξεων στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ανταλλαγής πυρών με αφορμή και την παραίτηση του Όθωνα Ηλιόπουλου και το ενδεχόμενο εισόδου του Στέφανου Κασσελάκη στη Βουλή, και τον Παύλο Πολάκη να κάνει λόγο για ανάγκη αλλαγής στην ηγεσία του κόμματος και να ανεβάζει την ένταση στο θέμα με την Αθηνά Λινού.

Εν μέσω «εμφυλίου», ο Στέφανος Κασσελάκης, αφού πρότεινε στη θέση του προέδρου της ΚΟ τον Νίκο Παππά αντί του Σωκράτη Φάμελλου, ζήτησε από όλους «ξεκάθαρη δημόσια δέσμευση ότι δεν πρόκειται να αποχωρήσουν προς κανένα νέο φορέα χωρίς λαϊκή νομιμοποίηση» και «έδειξε τα δόντια του» στους «αντάρτες» λέγοντας ότι «στελέχη που εκφράζονται έτσι επιλέγουν συνειδητά να θέσουν τον εαυτό τους εκτός κόμματος».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε «απαράδεκτες» τις διαρροές εν ώρα συνεδρίασης, που, όπως είπε «δεν γίνονται καλόβουλα» ενώ αναφέρθηκε, χωρίς να τον κατονομάσει, και στον Χρήστο Σπίρτζη, λέγοντας ότι «δεν πρόκειται για πολιτική άποψη το να καλείς στην τηλεόραση τον Πρόεδρο του κόμματος να παραιτηθεί».

Τι είπε ο Στέφανος Κασσελάκης στην εισήγησή του:

«Όπως έχω πει σε όλες τις συνεδριάσεις της Πολιτικής Γραμματείας, είναι απαράδεκτο να γίνονται διαρροές και δη εν ώρα συνεδρίασης. Προφανώς αυτές οι διαρροές, είτε κειμένων είτε λεγομένων, οι οποίες είναι όλες αντικαταστατικές, δεν γίνονται καλόβουλα.

Όπως δεν πρόκειται για πολιτική άποψη το να καλείς στην τηλεόραση τον Πρόεδρο του κόμματος να παραιτηθεί, ενάντια στη βούληση των οργάνων και των μελών του ΣΥΡΙΖΑ.

Μπορεί η Επιτροπή Δεοντολογίας να ακολουθεί τη διαδικασία της, αλλά είναι προφανές ότι στελέχη που εκφράζονται έτσι επιλέγουν συνειδητά να θέσουν τον εαυτό τους εκτός κόμματος. Ας αφήσουν τους υπόλοιπους να πάμε μπροστά.

Είναι λογικό να υπάρχουν εντάσεις και τριβές πριν αλλάξουν όλα στο επικείμενο καταστατικό συνέδριο. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΑ.

Είμαι όμως αποφασισμένος: το κόμμα θα απωλέσει τάσεις και φράξιες και θα δώσει δύναμη και φωνή στη βάση».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments