Πολιτική

Ριζικές αλλαγές στον ΣΥΡΙΖΑ: Ο Νίκος Παππάς επικεφαλής της ΚΟ στη θέση του Σωκράτη Φάμελλου

Ριζικές αλλαγές στον ΣΥΡΙΖΑ: Ο Νίκος Παππάς επικεφαλής της ΚΟ στη θέση του Σωκράτη Φάμελλου

Πηγή Φωτογραφίας: [370186] ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Για τις θέσεις των Κοινοβουλευτικών Εκπροσώπων ο κ. Κασσελάκης πρότεινε τους Γιώργο Γαβρήλο, Γιάννη Σαρακιώτη και Νίνα Κασιμάτη

Σε ριζικές αλλαγές σε επιτελικές θέσεις στον ΣΥΡΙΖΑ προχωρά ο Στέφανος Κασσελάκης, επιβεβαιώνοντας σχετικές πληροφορίες του ΣΚΑΪ.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Κασσελάκης πρότεινε τον Νίκο Παππά για πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στη θέση του Σωκράτη Φάμελλου στη συνεδρίαση της ΚΟ που είναι σε εξέλιξη.

Για τις θέσεις των τριών κοινοβουλευτικών εκπροσώπων πρότεινε τον Γιώργο Γαβρήλο, τον Γιάννη Σαρακιώτη και τη Νίνα Κασιμάτη. Αναπληρωτή Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο προτείνω τον Βασίλη Κόκκαλη και συντονίστρια ΕΠΕΚΕ τη Γιώτα Πούλου.

Ο κ. Κασσελάκης συνδέθηκε μέσω zoom στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας από τα Χανιά για να ανακοινώσει τις αλλαγές, καθώς βρίσκεται στα Χανιά ενόψει του γαμήλιου πάρτι με τον Τάιλερ Μακμπέθ, που θα διαρκέσει από τις 28 έως τις 31 Αυγούστου.Αναπληρώτρια συντονίστρια ΕΠΕΚΕ, Ραλλία Χρηστίδου.

Η διαφωνία

Σημειωτέον ότι ο Σωκρατης Φάμελλος είχε διαφωνήσει ανοιχτά με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη στη διάρκεια της συνεδρίασης της ΚΟΕΣ τον περασμένο Ιούλιο, όταν τέθηκε θέμα αναβολής του Συνεδρίου του Οκτωβρίου.

Επιπλέον, το όνομα του Σωκράτη Φάμελλου ακουγόταν έντονα σε περίπτωση που άνοιγε κούρσα διαδοχής του σημερινού Προέδρου, μετά από κατάθεση πρότασης μομφής. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments