Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν παραιτείται από πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ο Σωκράτης Φάμελλος

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν παραιτείται από πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ο Σωκράτης Φάμελλος

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Αρνείται να παραιτηθεί από πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ο Σωκράτης Φάμελλος και άρα θα πρέπει να αποφασίσουν τα μέλη της για τις αλλαγές στην οργανωτική δομή της ΚΟ.

Σε ψηφοφορία οι προτάσεις Κασσελάκη

Αρνείται να παραιτηθεί από πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ο Σωκράτης Φάμελλος και άρα θα πρέπει να αποφασίσουν τα μέλη της για τις αλλαγές στην οργανωτική δομή της ΚΟ.

«Η πρόταση αυτή μας οδηγεί σε ακόμη μεγαλύτερη εσωστρέφεια. Τα πραγματικά προβλήματα δεν κουκουλώνονται με αιφνιδιασμούς και καθαιρέσεις. Η ΚΟ εδώ και 11 μήνες λειτουργεί με ενότητα και ομοψυχία. Έχει παράξει σπουδαίο κοινοβουλευτικό έργο. Η ΚΟ δεν είναι το πρόβλημα. Η πρόταση αντί να διορθώσει τα λάθη και να αντιμετωπίσει τα πραγματικά προβλήματα κάνει τα πράγματα πολύ χειρότερα. Δεν παραιτούμαι. Να ακολουθηθούν οι διαδικασίες που προβλέπονται από το καταστατικό λειτουργίας της ΚΟ. Να τεθεί σε μυστική ψηφοφορία η πρόταση μομφής εναντίον μου» είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σωκράτης Φάμελλος, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της ΚΟ.

Οι αλλαγές στην ΚΟ που ανακοίνωσε ο Κασσελάκης

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε αλλαγές στο προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, όπως αναμενόταν.

Ειδικότερα, ο κ. Κασσελάκης προτείνει τον Νίκο Παππά για πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στη θέση του Σωκράτη Φάμελλου.

Στη θέση του γραμματέα της ΚΟ προτείνει να παραμείνει η Θεοδώρα Τζάκρη, ενώ διευθυντής παραμένει ο Θάνος Μωραΐτης.

Για τις θέσεις των τριών κοινοβουλευτικών εκπροσώπων προτείνει τον Γιώργο Γαβρήλο, τον Γιάννη Σαρακιώτη και τη Νίνα Κασιμάτη. Αναπληρωτή Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο προτείνει τον Βασίλη Κόκκαλη και συντονίστρια ΕΠΕΚΕ τη Γιώτα Πούλου. Αναπληρώτρια συντονίστρια ΕΠΕΚΕ παραμένει η Ραλλία Χρηστίδου.

Ο κ. Κασσελάκης ευχαρίστησε τον μέχρι τώρα πρόεδρο, Σωκράτη Φάμελλο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments