Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Οριακά περνά η πρόταση Κασσελάκη – «Μάχη» με Φάμελλο

ΣΥΡΙΖΑ: Οριακά περνά η πρόταση Κασσελάκη – «Μάχη» με Φάμελλο

Πηγή Φωτογραφίας: [371459] ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ/ΠΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Πέρασε τελικά η πρόταση Κασσελάκη

Πέρασε τελικά η πρόταση Κασσελάκη για τις αλλαγές προσώπων στην Κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.Η εισήγησή του που ξεσήκωσε αντιδράσεις πέρασε με 17 ψήφους υπέρ, 12 κατά και 4 «παρών».

Ο Στέφανος Κασελάκης ο οποίος συμμετείχε στη συνεδρίαση μέσω Zoom -βρίσκεται στην Κρήτη λόγω του γάμου του- εισηγήθηκε στην αρχή της συνεδρίασης την αντικατάσταση Φάμελλου από τη θέση του προέδρου της ΚΟ προτείνοντας τη θέση του να πάρει ο Νίκος Παππάς.

ΣΥΡΙΖΑ: Ένταση Φάμελλου-Αυλωνίτη στην ΚΟ, παρέμβαση Γαβρήλου

Οι ίδιες πληροφορίες υπογραμμίζουν ότι ο Σωκράτης Φάμελλος τόνισε πως διαφωνούσε με τον πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη, «από την πρώτη εβδομάδα», με τον Αλέξανδρο Αυλωνίτη να του απαντά σε υψηλούς τόνους: «Αφού διαφωνούσες, γιατί δεν το είπες; Αν από τη μία έχουμε τον δημοκρατικά εκλεγμένο πρόεδρο του κόμματος και τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας να διαφωνούν, κάποιος θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί».

Σε κάποιο σημείο φέρεται να παρενέβη και ο Γιώργος Γαβρήλος, ο οποίος σχολίασε την άρνηση του Σωκράτη Φάμελλου να παραιτηθεί από την προεδρία της ΚΟ. «Δεν μιλάει κανείς για ανεπάρκεια του Σωκράτη. Όμως, πρέπει να καταλάβει ότι αντλεί τη νομιμοποίησή του από τον εκλεγμένο πρόεδρο», φέρεται να είπε ο βουλευτής Αργολίδας.

Νοτοπούλου κατά Κασσελάκη

Σήμερα έπρεπε να συζητάμε για τη ΔΕΘ και η εισήγηση είναι για το πως θα διαλυθούμε, φέρεται να τόνισε κατά την τοποθέτηση της στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, η Κατερίνα Νοτοπούλου.

«Ως Κοινοβουλευτική Ομάδα δεν αφήσαμε καρφίτσα να πέσει κάτω από όσα κάνει η ΝΔ, εμείς κάνουμε στην πραγματικότητα και την παραγωγή θέσεων. Η ΚΟ ήταν η μόνη που λειτουργούσε ενωμένη» σημείωσε επίσης η βουλευτής.

«Μήνες τώρα, η παραγωγή πολιτικού έργου επισκιάζεται μονίμως από την παραγωγή εσωστρέφειας και παραπολιτικής, ανέφερε, κατά πληροφορίες, η βουλευτής Θεσσαλονίκης, συμπληρώνοντας πως «όλα όσα συνέβησαν μεχρι σήμερα ήταν αποκλειστικά επιλογές του προέδρου: ΝΑΤΟ ιερή συμμαχία, αντικοινοβουλευτικος λόγος, ευρωεκλογές με πόθεν έσχες».

Η στοχοποίηση μας και οι αναρτήσεις αόριστης καταδίκης δεν σημαίνουν τίποτα όταν στοχοποιούμαστε συστηματικά από την ηγετική ομάδα, συνέχισε η ίδια.

Για την Πολιτική Γραμματεία, υποστήριξε πως τα κόμματα που λειτουργούν δημοκρατικά ανέχονται τη διαφωνία, ο πρόεδρος κάνει αναρτήσεις και βίντεο περιγράφοντάς μας ως υπονομευτές και μιλά για σχέδιο διαπλοκής, δείχνοντας την πόρτα της εξόδου.

Εκτιμώ και αγαπώ τους συντρόφους που προτάθηκαν να μπουν προεδρείο αλλά τους καλώ να μη δεχτούν για να σώσουμε την συνοχή και την αξιόπρέπεια της κοινοβουλευτικής ομάδας. Ο προεδρος να αποσύρει την πρότασή του αλλιώς να πάμε σε κάλπη, κατέληξε η κυρια Νοτοπούλου…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments