Ελλάδα

«Είχε μια τρύπα στο κεφάλι, δεν έχω ξαναδεί τόσο αίμα»–Αιματηρές επιθέσεις ληστών σε Άγιο Δημήτριο,Νέο Κόσμο

«Είχε μια τρύπα στο κεφάλι, δεν έχω ξαναδεί τόσο αίμα»–Αιματηρές επιθέσεις ληστών σε Άγιο Δημήτριο,Νέο Κόσμο

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//«Είχε μια τρύπα στο κεφάλι, δεν έχω ξαναδεί τόσο αίμα»–Αιματηρές επιθέσεις ληστών σε Άγιο Δημήτριο,Νέο Κόσμο

Σοκ προκαλούν τα βίντεο από κάμερα ασφαλείας

Σοκ προκαλούν τα βίντεο από κάμερα ασφαλείας, στο οποίο καταγράφονται οι ένοικοι πολυκατοικίας στον Άγιο Δημήτριο να προσφέρουν πρώτες βοήθειες σε έναν νεαρό που δέχθηκε επίθεση με άγρια χτυπήματα στο κεφάλι και στο σώμα του. Του ρίχνουν νερό με το λάστιχο και προσπαθούν να τον συνεφέρουν.

«Ήρθαν 15 άτομα, πιτσιρικάδες, με μάσκες, ξύλα και τα λοιπά, τους πήραν στο κυνήγι. Οι φίλοι του έφυγαν τρέχοντας. Του έσπασαν και το μηχανάκι του και έφτασαν έξω από το σπίτι μου ακριβώς και τον βαράγανε», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «Mega».

«Είχε μια τρύπα στο κεφάλι μπροστά. Τόσο αίμα δεν έχω ξαναδεί! Πίσω από το γόνατο, πλευρά, εάν όχι σπασμένα, σίγουρα ραγισμένα, δεν μπορούσε να αναπνεύσει το παιδί και έχασε και πάρα πολύ αίμα», δήλωσε.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Γεννηματάς, ενώ οι δράστες, μόλις κατάλαβαν ότι έγιναν αντιληπτοί, εξαφανίστηκαν με τις μοτοσικλέτες τους.

Νωρίτερα, περίπου είκοσι άτομα επιτέθηκαν σε δύο διερχόμενους πολίτες και, αφού τους χτύπησαν, απέσπασαν το πορτοφόλι τους και το κινητό τηλέφωνό τους στον Νέο Κόσμο. Αμέσως μετά οι δράστες εξαφανίστηκαν, ενώ τα δύο θύματα διακομίστηκαν σε νοσοκομείο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments