Lifestyle

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Έτσι αποχαιρέτησε το γατάκι της που του έριξαν φόλα επιτήδειοι [pic]

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Έτσι αποχαιρέτησε το γατάκι της που του έριξαν φόλα επιτήδειοι [pic]

Πηγή Φωτογραφίας: instagram marialena rou_//Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Έτσι αποχαιρέτησε το γατάκι της που του έριξαν φόλα επιτήδειοι [pic]

Ακόμη σοκαρισμένη και συγκλονισμένη η Μαριάλενα Ρουμελιώτη

Ακόμη σοκαρισμένη και συγκλονισμένη η Μαριάλενα Ρουμελιώτη.

Η πρώην παίκτρια του Survivor πριν από μερικές ημέρες αποκάλυψε πως «έχασε» το λατρεμένο της γατάκι από επιτηδείους που του έριξαν φόλα. Συντετριμμένη η Μαριαλένα Ρουμελιώτη! Η νέα φωτό με πρησμένα μάτια – «Δεν το έχω συνειδητοποιήσει»

Λίγες ημέρες μετά ένα άλλο γατάκι βρέθηκε στην πόρτα της και η ίδια συγκινεί με την εξομολόγησή της.

«Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έχει συμβεί, νιώθω ότι βρίσκομαι σε κάποιο όνειρο, ότι θα ξυπνήσω και θα είσαι εκεί να με περιμένεις… Πριν 5 μέρες ήρθα να σε δω και σου είπα «Μέλο τα λέμε σε λίγες μέρες».. Που να φανταστώ ότι θα γυρίσω και δεν θα είσαι εκεί… δεν θα είσαι εκεί να μιλήσουμε, να επικοινωνήσουμε όπως κάθε φορά! Γιατί όσο τρελό κι αν ακούγεται εσύ δεν ήσουν γάτος, ήσουν άνθρωπος, σου μίλαγα και απαντούσες, με κοίταζες και ήξερα τι θες, άκουγες το αμάξι μου και ερχόσουν στην πόρτα να με πάρεις! Αλλά πλέον δεν θα είσαι εκεί… Και τι δεν θα έδινα να ξανά δω αυτά τα μουτράκια, να ακούσω αυτό το γουργούρισμα, να σε ξανά πάρω αγκαλιά… Πόσο σκληρό και άδικο αυτό που συνέβη! Πως την πάτησες έτσι ρε Μέλο; 😔 Ακόμα και τώρα που γράφω όλα αυτά, νιώθω ότι δεν έχεις φύγει, νιώθω ότι κάπου θα σε ξανά δω! Θα μου λείψεις άπειρα αγγελούδι μου! 🥺 Σ’αγαπώ με όλη μου την καρδιά! 💔♾️ Εις το επανιδείν Μέλο μου! 24/08/2024»

Δες την ανάρτησή της

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments