Lifestyle

Power of Love: «Τα έχωσε» ο Πελετιέ στη Σωτηρία: «Αυτό που φοράς είναι προκλητικό και πρόστυχο»

Power of Love: «Τα έχωσε» ο Πελετιέ στη Σωτηρία: «Αυτό που φοράς είναι προκλητικό και πρόστυχο»

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot ΣΚΑΙ//Ένταση προκάλεσαν οι στυλιστικές επιλογές της Σωτηρίας ανάμεσα στην ίδια και στον Νίκο στο αποψινό (27/8) επεισόδιο του Power of Love. Η νεαρή παίκτρια διάλεξε ένα αποκαλυπτικό φόρεμα για την εμφάνισή της, με τον Κύπριο συγκάτοικό της να αντιδρά και να την κατακρίνει.

«Δεν θα σου πω να το βγάλεις, από μόνη σου θα το νιώσεις. Θα το σεβαστώ αλλά δεν θα ήθελα η κοπέλα μου να ντύνεται έτσι»

Ένταση προκάλεσαν οι στυλιστικές επιλογές της Σωτηρίας ανάμεσα στην ίδια και στον Νίκο στο αποψινό (27/8) επεισόδιο του Power of Love. Η νεαρή παίκτρια διάλεξε ένα αποκαλυπτικό φόρεμα για την εμφάνισή της, με τον Κύπριο συγκάτοικό της να αντιδρά και να την κατακρίνει.

«Είσαι πανέμορφη αλλά δεν μου αρέσει, γιατί πιστεύω ότι δεν αντιπροσωπεύει την ομορφιά σου στον απόλυτο βαθμό. Το βρίσκω προκλητικό και πρόστυχο κατά την άποψή μου. Εάν σε βάλω μπροστά σε 100 άντρες με αυτό που φοράς και με το άλλο φόρεμα που σου είχα πει ότι σου ταίριαζε, ποιο από τα δύο πιστεύεις ότι θα βρουν πιο πρόστυχο;», σχολίασε ο Νίκος Πελετιέ για την εμφάνιση της κοπέλας στο Power of Love.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Power of Love (@poweroflovegr)

«Γιατί δεν σου αρέσει; Εγώ επίτηδες τώρα σε ρωτάω. Εσύ όταν βγάζεις τα πουκάμισά σου και δείχνεις τους κοιλιακούς σου, σού είπα ποτέ ότι είσαι πρόστυχος; Η προστυχιά δεν φαίνεται από το ρούχο αλλά από το άτομο που το φοράει και από την προσωπικότητά του. Άλλο το πρόστυχο και άλλο το σέξι. Αυτό που φοράω είναι σέξι», δικαιολογήθηκε από την πλευρά της η Σωτηρία.

«Εγώ δεν μπαίνω σε μία σχέση για να σε αλλάξω ή να σε σώσω ή να σε ελέγξω. Είμαστε οι επιλογές μας. Δεν θα σου πω να το βγάλεις, από μόνη σου θα το νιώσεις. Θα το σεβαστώ αλλά δεν θα ήθελα η κοπέλα μου να ντύνεται έτσι. Ποτέ δεν θα επιβάλλω κάτι. Με ρωτάς και σου απαντάω, δεν θα μπορούσα να σου πω ψέματα», συμπλήρωσε ο Κύπριος παίκτης του Power of Love

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments