Πολιτική

”Βόμβα” Κεχαγιά για ΣΥΡΙΖΑ: Μπορεί να μην αποφευχθεί νέα εκλογική αναμέτρηση

”Βόμβα” Κεχαγιά για ΣΥΡΙΖΑ: Μπορεί να μην αποφευχθεί νέα εκλογική αναμέτρηση

Πηγή Φωτογραφίας: [371178] ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΒΟΥΛΑ ΚΕΧΑΓΙΑ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

''Δεν ξέρω τι σκέφτονται άλλα στελέχη, αν θα κάνουν πίσω''.

”Bόμβα” για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ έριξε η Βούλα Κεχαγιά το πρωί της Τετάρτης, τονίζοντας ότι ”μπορεί να μην αποφευχθεί νέα εκλογική αναμέτρηση” στο κόμμα της Κουμουνδούρου.

«Δεν ξέρω τι σκέφτονται άλλα στελέχη, αν θα κάνουν πίσω. Ο ίδιος έχει πει πως δεν θα θέσει θέμα εκλογών, αλλά..», επισήμανε μιλώντας στο OPEN.

«Οι αλλαγές δημιουργούν πικρίες και ρήξεις, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνονται αλλαγές», είπε, τονίζοντας ότι «δεν έγινε μέσω zoom αιφνιδιασμός, υπήρξε επικοινωνία και δύο και τρεις φορές, ήταν ενήμερος ο κ. Φάμελλος;», πρόσθεσε.

«Ακούω πολλά χρόνια ότι τα κόμματα δεν πρέπει να είναι εγωκεντρικά. Το ‘ελέγχει’ το κόμμα καθορίζεται αριθμητικά, είναι άλλο το ελέγχω και άλλο το μπορώ να διοικήσω». «Ούτε απόλυτοι κυρίαρχοι υπάρχουν στο κόμμα ούτε αυτή είναι η επιδίωξη Κασελάκη», είπε. «Μπορεί να μην αποφευχθεί νέα εκλογική αναμέτρηση, δεν ξέρω τι σκέφτονται άλλα στελέχη, αν θα κάνουν πίσω. Ο ίδιος έχει πει πως δεν θα θέσει θέμα εκλογών, αλλά..»

Τέλος, είπε πως η Αθηνά Λινού θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο, Στέφανο Κασσελάκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments