Πολιτική

Φάμελλος: Επιζήμια η πρόταση Κασσελάκη, δεν γνώριζα τίποτα μέχρι χθες τέτοια ώρα [vid]

Φάμελλος: Επιζήμια η πρόταση Κασσελάκη, δεν γνώριζα τίποτα μέχρι χθες τέτοια ώρα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Φάμελλος: Επιζήμια η πρόταση Κασσελάκη, δεν γνώριζα τίποτα μέχρι χθες τέτοια ώρα [vid]

Τον αιφνιδιασμό του για την εισήγηση Κασσελάκη εξέφρασε ο Σωκράτης Φάμελλος μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό το πρωί της Τετάρτης (28/8)

Τον αιφνιδιασμό του για τη χθεσινή εισήγηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της ΚΟ του κόμματος να προχωρήσει στην καρατόμησή του από επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ορίζοντας στη θέση του τον Νίκο Παππά, εξέφρασε ο Σωκράτης Φάμελλος.

Όπως αρχικά ανέφερε μιλώντας το πρωί της Τετάρτης (28/8) στον ΣΚΑΙ επί του θέματος: «Είχαμε ξεκινήσει προετοιμασία για τη ΔΕΘ, δεν γνώριζα τίποτα μέχρι χθες τέτοια ώρα». Αξίζει να σημειωθεί ότι τα λεγόμενα του κ. Φάμελλου έρχονται σε αντιδιαστολή με την Βούλα Κεχαγιά, που νωρίτερα είπε ότι είχαν μιλήσει αρκετές φορές.

Στη συνέχεια ο κ. Φάμελλος είπε ότι: «Δεν είμαι ούτε σύμμαχος, ούτε αντίμαχος του Κασσελάκη» και τόνισε ότι «πολιτικά δεν έπρεπε να ανοίξουμε αναίτια νέο μέτωπο».

Επιπροσθέτως, ανέφερε ότι «από την πρώτη ημέρα έκανα τα πάντα για να μην αμφισβητείται η λειτουργία του προέδρου», ενώ ξεκαθάρισε ότι: «δεν υπάρχει για εμένα θέμα ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, είμαι υπέρ της ενότητας».

Τέλος, ο κ. Φάμελλος είπε ότι «δεν συνέδεσα την προσωπική επίθεση με τις χθεσινές εξελίξεις».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments