Πολιτική

Η Όλγα Γεροβασίλη καλεί τον Στέφανο Κασσελάκη να πάει σε εκλογές

Η Όλγα Γεροβασίλη καλεί τον Στέφανο Κασσελάκη να πάει σε εκλογές

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Η Όλγα Γεροβασίλη καλεί τον Στέφανο Κασσελάκη να πάει σε εκλογές

Η κ. Γεροβασίλη χαρακτήρισε λυτρωτική κίνηση για τον ΣΥΡΙΖΑ μια εκλογή από τη βάση και ζήτησε από τον πρόεδρο του κόμματος να πάρει τη συγκεκριμένη απόφαση χωρίς να αναμένει προτάσεις μομφής

Να πραγματοποιήσει εσωκομματικές εκλογές για την επανεκλογή του ή για την εκλογή ενός άλλου προσώπου που θα αναλάβει την ηγεσία του κόμματος, κάλεσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη η Όλγα Γεροβασίλη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Action24.

Η κ. Γεροβασίλη χαρακτήρισε λυτρωτική κίνηση για τον ΣΥΡΙΖΑ μια εκλογή από τη βάση και ζήτησε από τον πρόεδρο του κόμματος να πάρει τη συγκεκριμένη απόφαση χωρίς να αναμένει προτάσεις μομφής. «Η αγωνία μου είναι μην φτάσει ο ΣΥΡΙΖΑ ξανά στο 3%», υπογράμμισε.

Η ίδια άσκησε σκληρή κριτική στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για τις κινήσεις του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος υποστηρίζοντας ότι η αποπομπή Φάμελλου έγινε για να επηρεαστούν οι συσχετισμοί στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος. Μάλιστα κατηγόρησε τον κ. Κασσελάκη ότι ο ίδιος προχωρά στην κατασκευή εσωτερικών εχθρών.

Σημείωσε επίσης με έμφαση ότι η απομάκρυνση του Σωκράτη Φάμελλου δίχασε την κοινοβουλευτική ομάδα. «Ο Σωκράτης Φάμελλος είναι επαρκές πολιτικό πρόσωπο, είναι συνθετικός, στις ημέρες του παρήχθη κοινοβουλευτικό έργο», ανέφερε χαρακτηριστικά, κατηγορώντας τον Κασσελάκη ότι επέλεξε να διχάσει την Κοινοβουλευτική Ομάδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments