Πολιτική

Μητσοτάκης: “Στα μάτια μας, είστε ήδη Ολυμπιονίκες” – Μήνυμα στους αθλητές των Παραολυμπιακών Αγώνων

Μητσοτάκης: “Στα μάτια μας, είστε ήδη Ολυμπιονίκες” – Μήνυμα στους αθλητές των Παραολυμπιακών Αγώνων

Πηγή Φωτογραφίας: (ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ) Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένει την άφιξη του Πρωθυπουργού της Κροατίας Andrej Plenković (δεν εικονίζεται) για συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου, Αθήνα, Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

"Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες στέκονται με υπερηφάνεια και συγκίνηση στο πλευρό σας", τονίζει στην ανάρτησή του

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτηση του έστειλε το δικό του μήνυμα προς τους αθλητές της ελληνικής αποστολής των Παραολυμπιακών Αγώνων.

Μητσοτάκης στους αθλητές της ελληνικής αποστολής των Παραολυμπιακών Αγώνων

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει: «Καλή επιτυχία σε όλες τις αθλήτριες και όλους τους αθλητές της ελληνικής αποστολής στους Παραολυμπιακούς Αγώνες που ξεκινούν σήμερα στο Παρίσι. Τους εκπροσώπους της χώρας μας στη μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού.

Το ταξίδι σας προς τη σπουδαία αυτή διοργάνωση δεν φανερώνει μόνο τις αθλητικές σας δυνατότητες. Αλλά αποδεικνύει ότι το πάθος, η δύναμη και η επιμονή χαράζουν νέους δρόμους και οδηγούν σε διακρίσεις στα γήπεδα και νίκες στη ζωή. Ότι όταν νους και καρδιά συντονίζονται σε έναν σκοπό, κανένα εμπόδιο δεν είναι ανυπέρβλητο.

Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες στέκονται με υπερηφάνεια και συγκίνηση στο πλευρό σας. Στα μάτια μας, είστε ήδη Ολυμπιονίκες».

Η ανάρτησή του:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments