Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός ΚΟ και επίσημα η Αθηνά Λινού -Η επιστολή Παππά στον πρόεδρο της Βουλής

ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός ΚΟ και επίσημα η Αθηνά Λινού -Η επιστολή Παππά στον πρόεδρο της Βουλής

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός ΚΟ και επίσημα η Αθηνά Λινού -Η επιστολή Παππά στον πρόεδρο της Βουλής

Η Αθηνά Λινού τέθηκε και επισήμως εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδος

Η Αθηνά Λινού τέθηκε και επισήμως εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδος του κόμματος, με τον ΣΥΡΙΖΑ να την καλεί να παραδώσει την έδρα της.

Με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα ο νέος πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς ενημέρωσε πως η Αθηνά Λινού τίθεται εκτός της κοινοβουλευτικής ομάδας.

Πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ μένει με 34 βουλευτές. Σύμφωνα με κοινοβουλευτικούς κύκλους, η σχετική ανακοίνωση θα γίνει στην επόμενη συνεδρίασης της Ολομέλειας, πιθανότατα την προσεχή Παρασκευή (30/8).

Υπενθυμίζεται πως η Αθηνά Λινού είχε παραδώσει πριν από λίγες ημέρες εκατοντάδες σελίδες με οικονομικά στοιχεία του Ινστιτούτου «Prolepsis» στον διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Στέφανου Κασσελάκη, Μανώλη Καπνισάκη, καθώς, μετά τις καταγγελίες Πολάκη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύτηκε πως θα ερευνήσει ο ίδιος την υπόθεση.

Η επιστολή Παππά στον πρόεδρο της Βουλής:

Στην επιστολή που έφτασε στο γραφείο του Κωνσταντίνου Τασούλα αναφέρεται:

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Μετά από εισήγηση του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανου Κασσελάκη, τίθεται εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ η βουλευτής Β1′ Βόρειο Τομέα Αθηνών, Αθηνά Λινού.

Με εκτίμηση, Νίκος Παππάς-Πρόεδρος ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments