Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ερυθρόλευκη “τρέλα” διαρκείας! Sold out ανακοίνωσε η ΚΑΕ

Ολυμπιακός: Ερυθρόλευκη “τρέλα” διαρκείας! Sold out ανακοίνωσε η ΚΑΕ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Ολυμπιακός: Ερυθρόλευκη "τρέλα" διαρκείας! Sold out ανακοίνωσε η ΚΑΕ

Η πώληση πήγαινε καλά τις προηγούμενες μέρες και είχαν απομείνει μόλις 902 κομμάτια, τα οποία επίσης διατέθηκαν, με αποτέλεσμα η ΚΑΕ να ανακοινώσει το sold out

Η νέα σεζόν στο μπάσκετ ξεκινάει σε λίγες εβδομάδες και ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι εξαντλήθηκαν τα 7.000 εισιτήρια διαρκείας που είχαν βγει προς διάθεση, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, να εκδοθούν κι άλλα.

Η πώληση πήγαινε καλά τις προηγούμενες μέρες και είχαν απομείνει μόλις 902 κομμάτια, τα οποία επίσης διατέθηκαν, με αποτέλεσμα η ΚΑΕ να ανακοινώσει το sold out και να ευχαριστήσει τους φιλάθλους για τη στήριξή τους.

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει πως μέσα σε ελάχιστα λεπτά εξαντλήθηκαν τα 902 εισιτήρια διαρκείας (για τη σεζόν 2024-25) που βγήκαν σήμερα (29/08) προς διάθεση σε νέους κατόχους.

Συνολικά φτάσαμε τον περσινό αριθμό των 7.000, ωστόσο, λόγω της τεράστιας ζήτησης η κατάσταση θα αξιολογηθεί και αν υπάρξει περιθώριο, θα εκδοθούν επιπλέον κάρτες διαρκείας σε νέα τμήματα.

Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ στον φίλαθλο κόσμο μας, που και φέτος δείχνει εμπράκτως τη στήριξή του στην ομάδα! Πάμε να δώσουμε τη μάχη μας ΜΑΖΙ!», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments