Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – Λανς: Μεγάλη βραδιά για τους «πράσινους» και πρόκριση [2-0]

Παναθηναϊκός – Λανς: Μεγάλη βραδιά για τους «πράσινους» και πρόκριση [2-0]

Πηγή Φωτογραφίας: [371500] CONFERENCE LEAGUE 2024-2025 / ΠΑΟ - ΛΑΝΣ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Με τις δύο πιο ακριβές μεταγραφές του, τον Πελίστρι και τον Τετέ

Με τις δύο πιο ακριβές μεταγραφές του, τον Πελίστρι και τον Τετέ δηλαδή, να σκοράρουν στο 62′ και στο 85′, ο Παναθηναϊκός νίκησε με 2-0 τη Λανς, ανέτρεψε το 2-1 με το οποίο είχε ηττηθεί στη Γαλλία και προκρίθηκε στη League Phase του Europa Conference League.

«Θα μπούμε δυνατά από το 1ο λεπτό», έλεγε στη συνέντευξη Τύπου την παραμονή του αγώνα ο Ντιέγκο Αλόνσο και με την ώθηση που έδιναν και οι οπαδοί οι «πράσινοι» έδειξαν όντως διάθεση να πρεσάρουν από νωρίς οδηγώντας σε λάθη τους Γάλλους. Θετικό, όχι αρκετό όμως, υπό την έννοια πως κάποια ευκαιρία για γκολ δεν δημιουργήθηκε.

Αντιθέτως, αυτή την είχαν οι φιλοξενούμενοι και ήταν πραγματικά πολύ μεγάλη αφού στο 14′ πήραν πέναλτι για ανατροπή του Ντα Κόστα από τον Μλαντένοβιτς, αλλά ο Ντραγκόφσκι απέδειξε για ακόμη μία φορά ότι οι αποκρούσεις πέναλτι είναι η… σπεσιαλιτέ του και είπε «όχι» στον Σοκοτά κρατώντας το 0-0!

Ήταν μια απόκρουση που ξεσήκωσε κι άλλο τον κόσμο στις εξέδρες, το κακό όμως ήταν ότι δεν μπορούσε να τον ξεσηκώσει γενικά η ομάδα με την απόδοσή της. Ο Παναθηναϊκός ήταν φανερό ότι το ήθελε πολύ, ήταν επίσης φανερό όμως και ότι δυσκολευόταν δημιουργικά, με συνέπεια σε όλο το πρώτο ημίχρονο να μην καταφέρει ποτέ να γίνει πραγματικά απειλητικός.

Όσο για τη Λανς, πέραν του χαμένου πέναλτι, πλησίασε στο γκολ και στο 33′ με το δυνατό σουτ του Σαΐντ από δύσκολη γωνία που απέκρουσε ο Ντραγκόφσκι και γενικά ήλεγχε την κατάσταση και ήταν πολύ πιο επικίνδυνη, χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει πριν το τέλος του πρώτου μέρους.

Παναθηναϊκός (Ντιέγκο Αλόνσο): Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας (61′ Βαγιαννίδης), Γεντβάι, Ίνγκασον (79′ Σένκεφελντ), Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν (61′ Μαντσίνι), Μπακασέτας (61′ Μαξίμοβιτς), Τετέ, Πελίστρι (82′ Τζούριτσιτς), Ιωαννίδης.

Λανς (Γουίλ Στιλ): Σαμπά, Σαρ (71′ Αϊνταρά), Κουσάνοφ, Γκραντίτ, Μασάντο (71′ Τσάβες), Ντιούφ, Τόμασον, Φρανκόφσκι, Ντα Κόστα (67′ Φουλτζίνι), Σοτοκά, Σαΐντ (67′ Λασκαρί).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments