Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Έμεινε ελεύθερος και έρχεται για υπογραφές ο Κόλεϊ

ΠΑΟΚ: Έμεινε ελεύθερος και έρχεται για υπογραφές ο Κόλεϊ

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//ΠΑΟΚ: Έμεινε ελεύθερος και έρχεται για υπογραφές ο Κόλεϊ

Ο Ομάρ Κόλεϊ συμφώνησε με τη Μπεσίκτας για τη λύση του συμβολαίου του

Ο Ομάρ Κόλεϊ συμφώνησε με τη Μπεσίκτας για τη λύση του συμβολαίου του και την Παρασκευή (30/8) αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ υπογράφοντας συμβόλαιο για δύο χρόνια.

Οι «ασπρόμαυροι» συνεχίζουν τις μεταγραφικές κινήσεις τους και βρήκαν στην Τουρκία, τελικά, τον κεντρικό αμυντικό που έψαχαν. Ο δικέφαλος του βορρά είχε συμφωνήσει με τον Κόλεϊ για διετές (1+1) συμβόλαιο και απέμενε να βρει ο στόπερ από τη Γκάμπια την άκρη και με τη Μπεσίκτας, όπως και έγινε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Το αποψινό (29/8) παιχνίδι με τη Λουγκάνο, λοιπόν, για τα play off του Europa League θα είναι το τελευταίο του Κόλεϊ με την τουρκική ομάδα αφού οι δύο πλευρές συμφώνησαν για τη λύση του συμβολαίου και την Παρασκευή ο παίκτης αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για να γίνει και επισήμως παίκτης του ΠΑΟΚ.

Οι ετήσιες απολαβές του Κόλεϊ θα είναι 1,2 εκατ. ευρώ και οι «ασπρόμαυροι» συνεχίζουν τις προσπάθειές τους για την απόκτηση και ενός χαφ, με το όνομα του Τιεμουέ Μπακαγιόκο της Λοριάν να είναι στο προσκήνιο τα τελευταία 24ωρα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments