Ελλάδα

Σαλαμίνα: Γνώριμος των Αρχών ο δράστης – Συνελήφθη το 2023 για απόπειρα βιασμού [vid]

Σαλαμίνα: Γνώριμος των Αρχών ο δράστης – Συνελήφθη το 2023 για απόπειρα βιασμού [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Σαλαμίνα: Γνώριμος των Αρχών ο δράστης - Συνελήφθη το 2023 για απόπειρα βιασμού-Είχε φυλακιστεί για κλοπές και ναρκωτικά

"Ο άνθρωπος είναι ανώμαλος, γιατί τον έχει ξαναπιάσει η Αστυνομία πριν έναν χρόνο στη Σαλαμίνα", ανέφερε ο επίτιμος πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από την απόπειρα βιασμού με θύμα μια 20χρονη κοπέλα, που έλαβε χώρα σε παραλία της Σαλαμίνας.

Η κοπέλα γλίτωσε τελευταία στιγμή, καθώς στην παραλία ήταν για καλή της τύχη ένας 35χρονος γνωστός και τη γλίτωσε.

Γνώριμος των Αρχών ο δράστης

Ο δράστης είναι γνώριμος των Αρχών, καθώς έχει συλληφθεί και στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα, τον Οκτώβριο του 2023 είχε κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού και σεξουαλική παρενόχληση σε δύο ανήλικες κοπέλες στη Σαλαμίνα, ενώ συνολικά είχε συλληφθεί 15 φορές και έχει φυλακιστεί για υποθέσεις ναρκωτικών και κλοπές.

Γιώργος Καλλιακμάνης: Ο άνθρωπος είναι ανώμαλος

«Ο άνθρωπος είναι ανώμαλος, γιατί τον έχει ξαναπιάσει η Αστυνομία πριν έναν χρόνο στη Σαλαμίνα. Είχε ξανασυλληφθεί, γιατί μέσα σε ένα λεωφορείο παρενόχλησε σεξουαλικά κάποιες ανήλικες. Είχε γίνει η ποινική διαδικασία τότε και είχε και άλλες υποθέσεις για ναρκωτικά και κλοπές», τόνισε, μιλώντας στο MEGA, ο επίτιμος πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

«Δεν είχε μαχαίρι, αλλά πήγε να κάνει πράξη. Δεν είναι απλά ο ανώμαλος που κάθεται και βλέπει. Αυτός ο άνθρωπος πήγε εκεί για να βιάσει, γι’ αυτό και η κοπέλα όταν μπήκε μέσα στη θάλασσα για να γλιτώσει, μπήκε κι αυτός», πρόσθεσε ο κ. Καλλιακμάνης, υπογραμμίζοντας ότι «η επιθετικότητα έχει περάσει στο στάδιο των σεξουαλικών εγκλημάτων».

Τι ανέφερε ο άνθρωπος που έσωσε την κοπέλα

Ο γνωστός της κοπέλας, που την έσωσε από τα χέρια του επίδοξου βιαστή μίλησε στο Star όπου περιέγραψε όλα όσα συνέβησαν στην παραλία.

«Αν δεν είχα παρέμβει, την επόμενη μέρα οι γονείς της θα την έβρισκαν ή βιασμένη η πνιγμένη. Ήτανε τύχη για αυτή την κοπέλα και την οικογένειά της που βρέθηκα εκεί και έκανα ό,τι θα έκανε είτε πατέρας είτε αδελφός», δήλωσε αρχικά ο Αχιλλέας, συμπληρώνοντας στη συνέχεια: «Εγώ πέτυχα την κοπέλα να την κυνηγάει μέχρι να κατέβω τα σκαλιά και τον είδα να κολυμπάει και του έβαλα τις φωνές για να τρομοκρατηθεί αυτός».

Ο Αχιλλέας μάλιστα όση ώρα βρισκόταν στην παραλία της Σαλαμίνας, καλούσε συνεχώς την αστυνομία να έρθει για να συλλάβει τον άνδρα που απειλούσε ότι θα βιάσει την κοπέλα στην παραλία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments