Lifestyle

Κασσελάκης: Αυτή είναι η υπερπολυτελής βίλα που θα γίνει πριβέ το γαμήλιο πάρτι τους

Κασσελάκης: Αυτή είναι η υπερπολυτελής βίλα που θα γίνει πριβέ το γαμήλιο πάρτι τους

Πηγή Φωτογραφίας: ond//Κασσελάκης: Αυτή είναι η υπερπολυτελής βίλα που θα γίνει πριβέ το γαμήλιο πάρτι τους

Αμέσως μετά την γαμήλια δεξίωση στον Βοτανικό Κήπο Χανίων, την Παρασκευή 30 Αυγούστου, ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μάκμπεθ, μαζί με τους 150 καλεσμένους του, θα γιορτάσουν με ένα πριβέ πάρτι τον γάμο τους

Αμέσως μετά την γαμήλια δεξίωση στον Βοτανικό Κήπο Χανίων, την Παρασκευή 30 Αυγούστου, ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μάκμπεθ, μαζί με τους 150 καλεσμένους του, θα γιορτάσουν με ένα πριβέ πάρτι τον γάμο τους, το οποίο θα λάβει χώρα στην μαγευτική βίλα Casa Scordilli, στην περιοχή Ακρωτήρι των Χανίων.

Σκαρφαλωμένη σε ένα ιδιωτικό κτήμα, η βίλα Casa Scordilli, προσφέρει στο ζευγάρι και τους φιλοξενούμενους την απαιτούμενη ιδιωτικότητα αλλά και χλιδή, μπροστά σε μια απέραντη θέα σε ολόκληρο τον κόλπο της Σούδας.

Πρόκειται για έναν επίγειο παράδεισο, που εκτείνεται σε μια έκταση 815 τετραγωνικών μέτρων. Η βίλα διαθέτει 5 υπνοδωμάτια (2 στο ισόγειο, 3 στον επάνω όροφο), με ιδιωτικό μπάνιο, καθιστικό, αίθουσα  γραφείου, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, αίθουσα παιχνιδιών, ιδιωτικό γήπεδο τένις, και ελικοδρόμιο. Σε αυτό το υπερπολυτελές «καταφύγιο», την εντύπωση κλέβει αδιαμφισβήτητα η εξωτερική πισίνα, 140 τετραγωνικών μέτρων, περιτριγυρισμένη από τους μεγάλους καναπέδες, τις πολυτελείς ξαπλώστρες, τα τραπεζάκια του καφέ και την μεγάλη τραπεζαρία να ολοκληρώνουν το σκηνικό του παραδείσου.

Ανάμεσα στις παροχές που προσφέρονται είναι ένας ιδιωτικός σεφ, μεταφορές VIP & σοφέρ, υπηρεσίες γιοτ και βόλτες με σκάφος, ασφάλεια, βόλτα με ελικόπτερο, γιατρός σε εφημερία και πολλές ακόμη.

Σύμφωνα με γνωστή σελίδα κράτησης καταλυμάτων, η διανυκτέρευση στην υπερπολυτελή βίλα κοστίζει 2.300 ευρώ αυτή την περίοδο ενώ μπορούν να φιλοξενηθούν έως 10 άτομα.

Δείτε φωτογραφίες: VILA KASSELAKIS 2 VILA KASSELAKIS 3 VILA KASSELAKIS 4 VILA KASSELAKIS 5 VILA KASSELAKIS 6 VILA KASSELAKIS 7 VILA KASSELAKIS 8 VILA KASSELAKIS 9 VILA KASSELAKIS 1

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments