Lifestyle

“Παρά το φορτωμένο πρόγραμμα” Νοικοκυρά η Κατερίνα Λιόλιου – Βάζει πλυντήριο και φροντίζει το γατάκι της

“Παρά το φορτωμένο πρόγραμμα” Νοικοκυρά η Κατερίνα Λιόλιου – Βάζει πλυντήριο και φροντίζει το γατάκι της

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Katerina Lioliou / Κατερίνα Λιόλιου

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Η Κατερίνα Λιόλιου εκτός από τραγουδίστρια μας δείχνει και τις ικανότητές της στις δουλειές του σπιτιού ούσα μια πολύ καλή νοικοκυρά, η οποία ταυτόχρονα φροντίζει και τη γάτα της.

Η γνωστή τραγουδίστρια μπορεί να είναι γνωστή για τις μουσικές της ικανότητες, ωστόσο κάνει κι άλλα πράγματα στη ζωή της, όπως για παράδειγμα οι δουελειές του σπιτιού.

Η Κατερίνα Λιόλιου, η ταλαντούχα τραγουδίστρια που αυτή την περίοδο συνεχίζει τις επιτυχημένες καλοκαιρινές της εμφανίσεις στην επαρχία και την Κύπρο, κατάφερε να βρει χρόνο για να επιστρέψει για δύο ημέρες στο σπίτι της.

Παρά το φορτωμένο πρόγραμμά της

η Κατερίνα απέδειξε για ακόμη μια φορά πως εκτός από το να ξεσηκώνει τα πλήθη με τη φωνή της, μπορεί να είναι και μια «νοικοκυρά από τις λίγες».

Η τραγουδίστρια, η οποία έχει δηλώσει ότι λατρεύει να περνάει χρόνο στο σπίτι της, αξιοποίησε αυτές τις δύο ημέρες για να κάνει όλες τις δουλειές του σπιτιού που αγαπά. Αρχικά, γέμισε το ψυγείο της με φρέσκα πορτοκάλια για να ετοιμάζει δροσιστικούς χυμούς, δείχνοντας πόσο σημαντική είναι για εκείνη η υγιεινή διατροφή. Έπειτα, φρόντισε να ταΐσει τη γάτα της και να βάλει πλυντήριο, ενώ δεν παρέλειψε να τακτοποιήσει και κάθε γωνιά του σπιτιού της, κάνοντάς το να λάμπει.

Η Κατερίνα, πάντα δραστήρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μοιράστηκε με τους ακολούθους της στιγμιότυπα από αυτές τις δραστηριότητες μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Στις φωτογραφίες, τη βλέπουμε να κάνει δουλειές στο σπίτι με χαλαρή διάθεση και ένα χαμόγελο που δείχνει πόσο απολαμβάνει αυτές τις καθημερινές στιγμές. Οι ακόλουθοί της δεν έχασαν την ευκαιρία να σχολιάσουν με κολακευτικά λόγια, επισημαίνοντας την αμεσότητα και την αυθεντικότητα που την χαρακτηρίζει.

Η επιστροφή της στο σπίτι, έστω και για λίγο, φαίνεται πως της έδωσε την ευκαιρία να αναζωογονηθεί και να γεμίσει τις μπαταρίες της, πριν συνεχίσει τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις. Η Κατερίνα Λιόλιου αποδεικνύει ότι, παρά τις απαιτητικές επαγγελματικές της υποχρεώσεις, δεν ξεχνάει ποτέ τη σημασία των απλών, καθημερινών στιγμών. Με αυτή την ευκαιρία, μας δείχνει ότι η ζωή ενός καλλιτέχνη δεν είναι μόνο φώτα και χειροκροτήματα, αλλά και στιγμές ηρεμίας και απλότητας στο σπίτι.

Για τους θαυμαστές της, η Κατερίνα Λιόλιου είναι κάτι παραπάνω από μια ταλαντούχα τραγουδίστρια. Είναι μια γυναίκα που, παρά το βεβαρυμμένο πρόγραμμά της, βρίσκει χρόνο για τον εαυτό της και το σπίτι της, διατηρώντας την ισορροπία ανάμεσα στην καριέρα και την προσωπική της ζωή. Και ίσως αυτή η αυθεντικότητα και η αγάπη για τις απλές χαρές της ζωής να είναι ένας από τους λόγους που την έχουν καταστήσει τόσο αγαπητή στο κοινό της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments