Lifestyle

Το Σαλόνι που Έγινε… Παιδότοπος: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέβασε την 1η φώτο με τους γιους της

Το Σαλόνι που Έγινε… Παιδότοπος: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέβασε την 1η φώτο με τους γιους της

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/(@konstantinaspyropoulou)

Δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικού του σαλονιού της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ζει την απόλυτη ευτυχία, καθώς πριν από λίγες εβδομάδες καλωσόρισε τον δεύτερο γιο της, καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Η χαρούμενη μαμά δεν χάνει ευκαιρία να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τρυφερές στιγμές από την καθημερινότητά της με τα δυο της αγόρια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Spyropoulou 🧿 (@konstantinaspyropoulou)

Κωνσταντίνα : Το Σαλόνι που Έγινε… Παιδότοπος!

Σε πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram, η Κωνσταντίνα ποζάρει με τους δύο γιους της – τον νεογέννητο στην αγκαλιά της και τον μεγαλύτερο, τον μικρό Βλάσση, δίπλα της. Όμως, όσο γλυκιά κι αν είναι η εικόνα της τρισευτυχισμένης μαμάς, κανείς δεν μπορεί να μην παρατηρήσει το σαλόνι της που έχει κυριολεκτικά γεμίσει με παιχνίδια. Η εικόνα μοιάζει περισσότερο με παιδότοπο παρά με σαλόνι!

Όλο αυτό το σκηνικό αποδεικνύει πως η Κωνσταντίνα έχει αφιερωθεί πλήρως στη φροντίδα των παιδιών της, μετατρέποντας το σπίτι της σε έναν χώρο χαράς και παιχνιδιού.

Στο πλάνο δεν λείπει, φυσικά, το αγαπημένο σκυλάκι της οικογένειας, που συμπληρώνει το γλυκό αυτό οικογενειακό στιγμιότυπο. Η Κωνσταντίνα, σε κάθε φωτογραφία, μας δείχνει πως ζει την απόλυτη χαρά της μητρότητας, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι το σαλόνι της θυμίζει περισσότερο παιδότοπο παρά το κομψό καθιστικό που θα περίμενε κανείς!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments