Lifestyle

Υπέροχη μαμά και εναλλακτική η Kλέλια Ρένεση: «Εγώ και η κόρη μου δεν έχουμε ίντερνετ, ούτε και ρεύμα»

Υπέροχη μαμά και εναλλακτική η Kλέλια Ρένεση: «Εγώ και η κόρη μου δεν έχουμε ίντερνετ, ούτε και ρεύμα»

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/ Δύο στις 10 ERT

Η Κλέλια Ρένεση μιλάει για το πώς μεγαλώνει την κόρη της μέσα στον κόσμο της τεχνολογίας

Η Κλέλια Ρένεση παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμηλή Πτήση» του Ionian TV, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη σχέση της με την κόρη της, Κοραλία.

Η ηθοποιός μοιράστηκε τις σκέψεις της σχετικά με τον τρόπο που επιθυμεί να αναθρέψει την κόρη της, τονίζοντας την επιθυμία της να την ενθαρρύνει να αγαπήσει τη φύση και να μην είναι συνεχώς εγκλωβισμένη στο τεχνητό περιβάλλον της κοινωνίας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Klelia Renesi (@klelia_renesi)

Εναλλακτικοί τρόποι για την ανατροφή της κόρης της

Η Κλέλια Ρένεση σε ερώτηση σχετικά με το μεγάλωμα της κόρης της, αναφέρει: «Θα προσπαθήσω σθεναρά να της μεταδώσω ό,τι μπορώ. Δεν είμαι Θεός. Από κάποιο σημείο και πέρα τα πράγματα θα είναι στα χέρια της. Ελπίζω και ευελπιστώ ότι ο τρόπος που της δείχνω τη ζωή, της έχει μάθει πέντε πράγματα. Πηγαίνοντας στη Γαύδο για δύο μήνες κάθε καλοκαίρι χωρίς τηλεόραση, διαδίκτυο, ούτε καν τεχνητό φως και ρεύμα. Σβήνει λίγο το παιδί όλο αυτό το τεχνητό της κοινωνίας και μπαίνει μέσα στην φύση. Το οδηγώ προς την φύση, για να γίνει ένα με αυτή. Να μπορεί να επιστρέψει, να γιατρευτεί.

Προσπαθώ να της διδάξω τους δρόμους και τα μονοπάτια που αργότερα θα χρειαστεί να πάρει για να βρει τον εαυτό της, όταν θα χαθεί. Τα social media είναι ένα πανηγύρι. Εγώ δε θέλω να μου βάζουν κανόνες, δε μου αρέσει, αλλά το μεγάλωμα του παιδιού θέλει κανόνες και όρια, για το ίδιο πάνω απ’ όλα, γιατί χάνεται», επισήμανε στο τέλος η ηθοποιός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments