Οδηγός

ΣΤΑΣΥ: 88 μόνιμες προσλήψεις – Ποιες ειδικότητες αφορά

ΣΤΑΣΥ: 88 μόνιμες προσλήψεις – Ποιες ειδικότητες αφορά

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//ΣΤΑΣΥ: 88 μόνιμες προσλήψεις - Ποιες ειδικότητες αφορά

Η Σταθερές Συγκοινωνίες Μονοπρόσωπη ΑΕ (ΣΤΑΣΥ) ανακοίνωσε την πρόσληψη 88 ατόμων με σχέση εργασίας αορίστου χρόνου, κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) για έξι θέσεις σε Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) για 82 θέσεις

Η Σταθερές Συγκοινωνίες Μονοπρόσωπη ΑΕ (ΣΤΑΣΥ) ανακοίνωσε την πρόσληψη 88 ατόμων με σχέση εργασίας αορίστου χρόνου, κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) για έξι θέσεις σε Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) για 82 θέσεις.

Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης

  • ΠΕ Μηχανικών – 3 θέσεις
  • ΠΕ Μηχανικών Ειδ. / ΠΕ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών – 1 θέση
  • ΠΕ Μηχανικών Ειδ. ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών – 1 θέση
  • ΠΕ Μηχανικών Ειδ. ΠΕ Μηχανολόγων Μηχανικών – 1 θέση

Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

  • ΔΕ Τεχνικού Ειδ. ΔΕ Ηλεκτρολόγων – 33 θέσεις
  • ΔΕ Τεχνικού Ειδ. ΔΕ Μηχανοτεχνιτών – Συντηρητών Εσωτερικής Καύσης – 10 θέσεις
  • ΔΕ Τεχνικού Ειδ. ΔΕ Χειριστών Εργαλειομηχανών – 2 θέσεις
  • ΔΕ Τεχνικού Ειδ. Ελαιοχρωματιστών – 1 θέση
  • ΔΕ Τεχνικού Ειδ. ΔΕ Ηλεκτροσυγκολλητών Οξυγονοκολλητών – 2 θέσεις
  • ΔΕ Τεχνικού Ειδ. ΔΕ Ηλεκτροτεχνιτών – 7 θέσεις
  • ΔΕ Τεχνικού Ειδ. ΔΕ Ηλεκτρονικών – 3 θέσεις
  • ΔΕ Τεχνικού Ειδ. ΔΕ Υδραυλικών – 1 θέση
  • ΔΕ Τεχνικού Ειδ. ΔΕ Ψυκτικών – 1 θέση
  • ΔΕ Σταθμαρχών Ειδ. ΔΕ Σταθμαρχών – 22 θέσεις

Οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των θέσεων αυτών καλούνται, εφόσον κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα, να υποβάλουν ηλεκτρονικά «Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση» καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, σύμφωνα με τους όρους της παρούσας προκήρυξης.

Τα γενικά προσόντα πρόσληψης

Οι υποψήφιοι πρέπει:

1. Να είναι Έλληνες πολίτες. Δικαιούνται να είναι υποψήφιοι και πολίτες των Κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ενώσεως (ν. 2431/1996) με τους περιορισμούς του άρθρου 1 παρ. 1 αυτού.

2. Να έχουν γεννηθεί : α) έως και το έτος 2003 για την κατηγορία ΠΕ και για την κατηγορία ΔΕ κλάδου ειδικότητας : ΔΕ ΣΤΑΘΜΑΡΧΩΝ ΕΙΔ. ΔΕ ΣΤΑΘΜΑΡΧΩΝ και β) από το έτος 1979 έως και το έτος 2003 για την κατηγορία ΔΕ κλάδων ειδικοτήτων

3. Να έχουν την υγεία που απαιτείται για την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του Κανονισμού Εσωτερικής Οργάνωσης και Λειτουργίας της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. και της Τροποποίησης και κωδικοποίησης του Οργανογράμματος της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.», (ΦΕΚ 505/Β΄/28.02.2014 και ΦΕΚ 85/ΠΡΑ.Δ.Ι.Τ./15.06.2021).

4. Να μην έχουν κώλυμα διορισμού (άρθρο 8 & 9 ν.3528/2007 όπως ισχύει), ούτε κατά το χρόνο λήξης της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, ούτε κατά το χρόνο του διορισμού, ήτοι:

α. Να μην έχουν καταδικαστεί για κακούργημα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή, υπεξαίρεση (κοινή ή στην υπηρεσία), απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, απιστία δικηγόρου, δωροδοκία, καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος, καθ’ υποτροπή συκοφαντική δυσφήμηση, καθώς και για οποιοδήποτε έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή έγκλημα οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής.

β. Να μην είναι υπόδικοι που έχουν παραπεμφθεί με τελεσίδικο βούλευμα ή κατ’ άλλον νόμιμο τρόπο (άρθρο 43, ν. 4139/2013) για κακούργημα ή για πλημμέλημα της περίπτωσης α, έστω και αν το αδίκημα αυτό έχει παραγραφεί.

γ. Να μην έχουν στερηθεί λόγω καταδίκης τα πολιτικά τους δικαιώματα και για όσο χρόνο διαρκεί η στέρηση αυτή.

Σημείωση: Το κώλυμα διορισμού αίρεται μόνο με την έκδοση του κατά το άρθρο 47 παρ. 1 του Συντάγματος διατάγματος που αίρει τις συνέπειες της ποινής.

δ. Να μην τελούν υπό στερητική δικαστική συμπαράσταση (πλήρη ή μερική), υπό επικουρική δικαστική συμπαράσταση (πλήρη ή μερική) και υπό τις δύο αυτές καταστάσεις.

ε. Να μην έχουν απολυθεί από θέση δημόσιας υπηρεσίας ή Ο.Τ.Α. ή άλλου Νομικού Προσώπου του δημόσιου τομέα, λόγω επιβολής της πειθαρχικής ποινής της οριστικής παύσεως ή λόγω καταγγελίας της σύμβασης εργασίας για σπουδαίο λόγο, οφειλόμενο σε υπαιτιότητα του εργαζομένου, αν δεν παρέλθει πενταετία από την απόλυση. Για τη διαπίστωση του ως άνω κωλύματος διορισμού υποβάλλεται υπεύθυνη δήλωση από τον ενδιαφερόμενο, το αληθές περιεχόμενο της οποίας ελέγχεται αυτεπαγγέλτως από την αρμόδια υπηρεσία διορισμού με βάση τα στοιχεία που τηρούνται στο Μητρώο απογραφής Ελληνικού Δημοσίου.

5. Οι άνδρες κατά το χρόνο πρόσληψης πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές (άρθρο 5 του ν.3528/2007 και άρθρο 29 του ν.4440/2016). Εξαίρεση: Δεν απαιτείται εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων για τους πολίτες κράτους της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, για τους οποίους δεν προβλέπεται στη χώρα τους τέτοια υποχρέωση.

6. Να κατέχουν τα απαραίτητα προσόντα (π.χ. πτυχίο, τίτλο ξένης γλώσσας), όπως και τα απαιτούμενα πιστοποιητικά αναγνώρισης και ισοτιμίας/αντιστοιχίας ή ακαδημαϊκής ισοδυναμίας των πτυχίων τους -εφόσον τα τελευταία αποκτήθηκαν στην αλλοδαπή, μέχρι την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής της αιτήσεως συμμετοχής.

Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα γενικά, τυπικά και πρόσθετα προσόντα των προκηρυσσόμενων θέσεων, όπως αυτά αναγράφονται στα ΚΕΦΑΛΑΙΑ Α΄και Β΄ της παρούσας, πρέπει:

Να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής (ηλεκτρονική) στην ΣΤΑΣΥ ΑΕ, με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μέσω της ειδικής διαδικτυακής πλατφόρμας της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. που βρίσκεται στη διεύθυνση: https://proslipseis.stasy.gr Η ηλεκτρονική αίτηση συμπληρώνεται σύμφωνα με τις Γενικές Οδηγίες Συμπλήρωσης – Υποβολής Ηλεκτρονικών Αιτήσεων (ΠΕ/ΔΕ) και Δικαιολογητικών που αναφέρονται στο Παράρτημα Δ΄ της παρούσας.

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στην ειδική διαδικτυακή πλατφόρμα προσλήψεων είτε μέσω της ιστοσελίδας της ΣΤΑΣΥ ΑΕ (www.stasy.gr) και επιλέγοντας το σύνδεσμο: Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Προσλήψεων της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. είτε απευθείας στη διεύθυνση: https://proslipseis.stasy.gr

Η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών ανέρχεται σε 15 ημέρες από την ημέρα δημοσίευσης της προκήρυξης. Οι ημερομηνίες θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΣΤΑΣΥ ΑΕ. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στην ΣΤΑΣΥ ΑΕ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments