Πολιτική

“Πυρά” Κώστα Μπακογιάννη κατά Χάρη Δούκα: “Έχουμε έναν δήμαρχο βιτρίνα”

“Πυρά” Κώστα Μπακογιάννη κατά Χάρη Δούκα: “Έχουμε έναν δήμαρχο βιτρίνα”

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//"Πυρά" Κώστα Μπακογιάννη κατά Χάρη Δούκα: "Έχουμε έναν δήμαρχο βιτρίνα"

"Πατάει στο δημαρχείο στα ρεπό του από τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ", τονίζει στην δήλωσή του

Δριμεία επίθεση κατά του Χάρη Δούκα για την επιδείνωση του προβλήματος καθαριότητας που έχει προκληθεί στην Αθήνα, εξαπέλυσε ο Κώστας Μπακογιάννης τονίζοντας πως έχει μετατραπεί σε «δήμαρχο βιτρίνα» που τον ενδιαφέρουν μόνο οι εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ.

Είχε προηγηθεί ημερήσια διάταξη του σημερινού συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων που είχε ως θέμα την καθαριότητα της πόλης. Το αποτύπωμα των απορριμάτων μέσα στην πόλη έχει αυξηθεί κατακόρυφα και λόγω υπερτουρισμού, όπως ανέφερε η διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης. Ωστόσο, αυτό το αποτύπωμα δεν συνάδει με μια καθαρή Αθήνα.

Μπακογιάννης κατά Δούκα: “Έχουμε έναν δήμαρχο βιτρίνα”

«Πρόβλημα όλων μας είναι η καθαριότητα της πόλης που έχει καταρρεύσει. Πρόβλημα όλων μας είναι πως δεν βγάλατε κιχ για την ασφάλεια των εργαζόμενων, παρότι είχαμε νεκρό σε εργατικό ατύχημα. Πρόβλημα όλων μας είναι ότι έχουμε έναν δήμαρχο βιτρίνα», τόνισε σε γραπτή δήλωσή του ο Κώστας Μπακογιάννης ως απάντηση σε όσα είπε ο Χάρης Δούκας.

Η γραπτή δήλωση του Κώστα Μπακογιάννη ήταν η ακόλουθη:

«Ο κύριος Δούκας με κατηγορεί ότι δεν έχω αποδεχθεί την ήττα μου. Ποιός; Ο άνθρωπος που δεν έχει αποδεχθεί την νίκη του. Ο άνθρωπος που από την πρώτη μέρα στενεύεται στη ”βολική” θέση του δημάρχου Αθηναίων. Ο άνθρωπος που πατάει στο δημαρχείο στα ρεπό του από τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ. Κύριε Δούκα, σοβαρευτείτε επιτέλους. Σας βλέπουν.

Πρόβλημα όλων μας είναι η καθαριότητα της πόλης που έχει καταρρεύσει. Πρόβλημα όλων μας είναι πως δεν βγάλατε κιχ για την ασφάλεια των εργαζόμενων, παρότι είχαμε νεκρό σε εργατικό ατύχημα. Πρόβλημα όλων μας είναι ότι έχουμε έναν δήμαρχο βιτρίνα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments