Αθλητισμός

Ανατροπή! “Κλειδώνει” στην Αλ Σαμπάμπ ο Ποντένσε

Ανατροπή! “Κλειδώνει” στην Αλ Σαμπάμπ ο Ποντένσε

Πηγή Φωτογραφίας: [369653] SUPERLEAGUE / PLAY OFFS / 2023-2024 / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Ντανιέλ Ποντένσε είναι ένας ποδοσφαιριστής που απασχόλησε ιδιαίτερα τον Ολυμπιακό

Ο Ντανιέλ Ποντένσε είναι ένας ποδοσφαιριστής που απασχόλησε ιδιαίτερα τον Ολυμπιακό, ενόψει του σχεδιασμού της νέας σεζόν, κάτι που φάνηκε και από τις σημερινές δηλώσεις του ισχυρού άνδρα των Πειραιωτών, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αμέσως μετά την κλήρωση του Ολυμπιακού για το League phase του UEFA Europa League, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ μιλώντας για τις μεταγραφικές εξελίξεις των κυπελλούχων Ευρώπης, σχολίασε για τον Ποντένσε: «μέχρι σήμερα τον περιμέναμε αλλά και αυτά που ζητάει και ο τρόπος που σκέφτεται το έχει κάνει πάρα πολύ δύσκολο. Οι προσφορές που έχουμε δώσει είναι εξωπραγματικές για τα ελληνικά δεδομένα. Θα πρέπει να μην ξεφεύγουμε, να έχουμε τον νου μας σε αυτόν και να ψάξουμε και για άλλες λύσεις. Μην ξεχνάμε έχουμε και στην ομάδα μας παίκτες που έχουν ξεχωρίσει αλλά και τα νέα παιδιά».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Ο κ. Μαρινάκης έκανε ξεκάθαρη την πρόθεση των Πειραιωτών να τον κρατήσουν στην ομάδα, φαίνεται όμως ότι οι οικονομικές απαιτήσεις του Πορτογάλου ήταν τέτοιες που ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να τις καλύψει, όσο και αν ήθελε να κάνει την υπέρβαση.

Το συμβόλαιο που αναμένεται να υπογράφει στην Αλ Σαμπάμπ

Όλα δείχνουν ότι ο Ποντένσε βρίσκεται ένα βήμα από την Αλ Σαμπάμπ και το συμβόλαιο που θα υπογράψει αναμένεται να του φέρνει 5,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο, ένα ποσό το οποίο είναι εκτός προϋπολογισμού του Ολυμπιακού και οποιασδήποτε ελληνικής ομάδας που για ευνόητους λόγους δεν μπορούν να ανταγωνιστούν τα πετροδόλαρα του αραβικού πρωταθλήματος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments