Αθλητισμός

Γυρίζει σελίδα ο Παναθηναϊκός! Ο Πελίστρι έδωσε το σύνθημα

Γυρίζει σελίδα ο Παναθηναϊκός! Ο Πελίστρι έδωσε το σύνθημα

Πηγή Φωτογραφίας: [371500] CONFERENCE LEAGUE 2024-2025 / ΠΑΟ - ΛΑΝΣ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Το τελευταίο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του "τριφυλλιού"

Το τελευταίο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του “τριφυλλιού” μίλησε στην εκπομπή “100% Deporte” του ραδιοφωνικού σταθμού “Radio Sport 890” της Ουρουγουάης για τις πρώτες μέρες του στον Παναθηναϊκό.

“Ήταν απίστευτο γιατί ο κόσμος εξάντλησε τα εισιτήρια, υπήρχαν περίπου 65.000 άτομα, και ήταν ένα πάρτι. Ήταν ο δεύτερος αγώνας, έπρεπε να κερδίσουμε ό,τι κι αν γινόταν κι όλα έγιναν σωστά. Ήταν μια μαγική βραδιά” τόνισε αρχικά για την πρόκριση επί της Λανς ο 23χρονος μεσοεπιθετικός και πρόσθεσε για τη φάση του γκολ:

“Έγινε μία αντεπίθεση, πήρα τη μπάλα στη μέση του γηπέδου και άρχισα να προχωρώ. Ξέμεινα από την πρώτη πάσα και συνέχισα λίγο ακόμα. Εδωσα την μπάλα στον επιθετικό μας, προσπάθησε να γυρίσει, με την μπάλα να αναπηδά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη facu pellistri (@facupellistri)

Τη βλέπω να έρχεται και τη χτυπάω πρώτος με το αριστερό μου πόδι. Ήταν το πρώτο γκολ που ευτυχώς οδήγησε και σε ένα δεύτερο γκολ και στην πρόκριση. Ευτυχώς καταφέραμε να μπούμε στη φάση των ομίλων της Conference League, είναι κάτι πολύ σημαντικό”.

Ακολούθως ο Πελίστρι αναφέρθηκε στην επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό και να “επανασυνδεθεί” με τον Ντιέγκο Αλόνσο: “Έψαχνα εναλλακτικές, άκουσα πολλές προτάσεις και προφανώς το να έχω τον Ντιέγκο (Αλόνσο) στον σύλλογο είχε μεγάλη επιρροή επειδή με κάλεσε, μου είπε για τις φιλοδοξίες της ομάδας και ο Παναθηναϊκός ήταν η επιλογή που είχε τα πιο θετικά στοιχεία. Ήρθα με την ιδέα να προσθέσω λεπτά, να έχω αυτοπεποίθηση και να πετύχω πράγματα σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο.

Απολαμβάνω τον ήλιο, που δεν τον έχουμε δει στο Μάντσεστερ για τέσσερα χρόνια. Δεν είχα πάει ποτέ στην Ελλάδα και είναι ένας παράδεισος, είναι απίστευτο. Σε ποδοσφαιρικό επίπεδο, ο Παναθηναϊκός είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος που σιγά σιγά θέλει να αγωνιστεί ξανά στην Ευρώπη”.

Και συμπλήρωσε για την αποχώρησή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: “Είχα πάρει την απόφαση λίγο πριν επιστρέψω στις προπονήσεις . Ήξερα ότι το ιδανικό για το μέλλον μου και στην ηλικία μου ήταν να παίξω και ότι στο Μάντσεστερ θα μπορούσα να παίξω, αλλά θα ήταν πιο περίπλοκο.

Δεν επρόκειτο λοιπόν να έχω τα λεπτά που θέλω σε ένα χρόνο, γι’ αυτό βγήκαμε να ψάξουμε για διαφορετικές εναλλακτικές. Όλες οι επιλογές που χειρίστηκα ήταν από την Ευρώπη. Δεν έλαβα καμία πρόταση από τη Νότια Αμερική. Δεν απέκλεισα την επιλογή να επιστρέψω στο ποδόσφαιρο της Νότιας Αμερικής”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments