Ελλάδα

Η κακοκαιρία έφτασε στην Αττική: Διακοπές ρεύματος και κεραυνοί [vid]

Η κακοκαιρία έφτασε στην Αττική: Διακοπές ρεύματος και κεραυνοί [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ΒΡΟΧΗ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Η κακοκαιρία για την οποία οι μετεωρολόγοι κρούουν τον κώδωνα εδώ και μέρες, έφτασε τελικά στην Αττική, με τα πρώτα προβλήματα να έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους

Η κακοκαιρία για την οποία οι μετεωρολόγοι κρούουν τον κώδωνα εδώ και μέρες, έφτασε τελικά στην Αττική, με τα πρώτα προβλήματα να έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους.

Νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής ξέσπασε ισχυρή καταιγίδα στην Εθνική Οδό, στο ύψος της Βαρυμπόμπης με τα αυτοκίνητα να είναι ακινητοποιημένα, έχοντας αναμμένα τα αλάρμ των οχημάτων τους.

Την ίδια ώρα ο ουρανός σκοτείνιασε, ενώ η καταιγίδα είναι σε εξέλιξη στα βόρεια προάστια και επεκτείνεται σε όλο το λεκανοπέδιο.

Υπάρχει έντονη κεραυνική δραστηριότητα, ενώ σε κάποιες περιοχές της Αττικής σημειώνονται και διακοπές ρεύματος.

Δείτε live την πορεία της κακοκαιρίας:

Επικαιροποιήθηκε το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ

Το επικαιροποιημένο Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ αναφέρει πως ψυχρές και ασταθείς αέριες μάζες στην ανώτερη ατμόσφαιρα θα παραμείνουν πάνω από τη χώρα μας μέχρι και το Σάββατο (31-08-24), επηρεάζοντας κατά τόπους το μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής χώρας με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και τοπικές χαλαζοπτώσεις. Πρόσκαιρα τα φαινόμενα θα συνοδεύονται από πολύ ισχυρούς ανέμους (μπουρίνια).

Πιο αναλυτικά:

Κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:

Α. Σήμερα Παρασκευή (30-08-24)

1. Από τις μεσημβρινές και μέχρι τις βραδινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία (κυρίως στη Χαλκιδική), την ανατολική Μακεδονία, την Πελοπόννησο, τη Στερεά Ελλάδα (κυρίως στα κεντρικά και ανατολικά τμήματα, συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την Ήπειρο, τη Θεσσαλία, την Εύβοια και πιθανώς τις Σποράδες.

Β. Αύριο Σάββατο (31-08-24) 1. Από τις πρωινές ώρες στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια. 2. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην Πελοπόννησο, τη Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής) και πιθανώς κατά τόπους στην Ήπειρο και τη Μακεδονία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments