Ελλάδα

Στον ανακριτή ο επίδοξος βιαστής της 20χρονης σε παραλία στη Σαλαμίνα – Έχει συλληφθεί άλλες 15 φορές

Στον ανακριτή ο επίδοξος βιαστής της 20χρονης σε παραλία στη Σαλαμίνα – Έχει συλληφθεί άλλες 15 φορές

Πηγή Φωτογραφίας: [371504] ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ 35ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΒΙΑΣΜΟΥ 20ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Κόσμος που βρισκόταν στο σημείο για άλλες υποθέσεις, όταν αντιλήφθηκαν ποιος είναι, του επιτέθηκε φραστικά

Στον ανακριτή οδηγήθηκε σήμερα ο 35χρονος επίδοξος βιαστής της 20χρονης κοπέλας στη Σαλαμίνα. Το περιστατικό έγινε το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας (26/8), όταν ο 35χρονος πλησίασε το κορίτσι για να το βιάσει.

Με καλυμμένο το πρόσωπό του και φορώντας χειροπέδες, ο 35χρονος έφτασε στο δικαστικό μέγαρο Πειραιά, ενώ κόσμος που βρισκόταν στο σημείο για άλλες υποθέσεις, όταν αντιλήφθηκαν ποιος είναι, του επιτέθηκε φραστικά.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που απασχολεί για υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης. Τον Οκτώβριο του 2023 είχε κατηγορηθεί ξανά από δύο κοπέλες και πάλι στην περιοχή της Σαλαμίνας, για απόπειρα βιασμού.

Ο ίδιος άνθρωπος έχει συλληφθεί άλλες 15 φορές και έχει εκτίσει ποινή για υποθέσεις ναρκωτικών και διαρρήξεις σε σπίτια. Ωστόσο, η στάση του φίλου της 20χρονης που επενέβη και την έσωσε έχει εγείρει ερωτηματικά.

«Ξυλοδαρμός δεν υπήρξε, υπήρξαν κάτι “ψιλές” που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν, γιατί δεν είναι σωστό. Αυτό που προβληματίζει και που ήταν και το πιο ανάρμοστο από όλα, ήταν ότι το ανέβασε αυτό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», είπε στο MEGA ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας.

«Πέραν τούτου, ξέρετε ότι οτιδήποτε γίνεται σαν αυτό αποτελεί αυτοδικία. Η αυτοδικία είναι ποινικά κολάσιμη και βαριά μάλιστα τιμωρείται από τον ποινικό κώδικα. Από εκεί και πέρα η ουσία είναι ότι υπήρχε ένας άνθρωπος με πολύ σοβαρό παρελθόν, με ψυχιατρικό παρελθόν, ο οποίος θα μπορούσε να τη βιάσει μέσα στη θάλασσα και να την πνίξει. Θα είχαμε άλλα», σημείωσε.

«Γνωρίζω ότι θα κινηθούν κάποιες διαδικασίες για το μη σύννομο όλης της υπόθεσης, θα το δείτε στις αποφάσεις των δικαστών. Η ουσία είναι όμως ότι από αυτόν τον άνθρωπο, ό,τι και να έκανε, έστω και αν έριξε 10 “ψιλές”, σώθηκε μια γυναίκα», υπογράμμισε κλείνοντας ο Σταύρος Μπαλάσκας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments