Lifestyle

Αντάλλαξαν όρκους αγάπης Κασσελάκης και Μάκμπεθ! Η τελετή στον βοτανικό κήπο [pics]

Αντάλλαξαν όρκους αγάπης Κασσελάκης και Μάκμπεθ! Η τελετή στον βοτανικό κήπο [pics]

Πηγή Φωτογραφίας: zarpanews.gr//Αντάλλαξαν όρκους αγάπης Κασσελάκης και Μάκμπεθ! Η τελετή στον βοτανικό κήπο [pics]//[369343] (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)

Με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας αντάλλαξαν όρκους Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ ΜακΜπέθ 

Με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας αντάλλαξαν όρκους Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ ΜακΜπέθ στη βεράντα του Βοτανικού Κήπου στα Χανιά. Στο σημείο που φαίνεται στις φωτογραφίες παρακάτω που δημοσίευσε το zarpanews.gr, και το cretapost.gr αντάλλαξαν τους όρκους τους ενώπιον περίπου 130 προσκεκλημένων.

Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ ΜάκΜπεθ περίμεναν δέκα ολόκληρους μήνες αυτή τη στιγμή για να γιορτάσουν μαζί με φίλους και συγγενείς τον γάμο εξπρές που είχαν κάνει incognito στη Νέα Υόρκη. Τότε το μόνο που είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στον κατά τ’ άλλα λιτό γάμο στο δημαρχείο ήταν οι πανάκριβες βέρες που είχε επιλέξει το ζευγάρι του οίκου Cartier αξίας 1.250 δολαρίων η μία.

Επιθυμία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ είναι να μην αποθανατίσουν στιγμές από την τελετή οι καλεσμένοι αλλά και οι δημοσιογράφοι που βρίσκονται στα Χανιά για το χαρούμενο αυτό γεγονός.

Μάλιστα τα μέτρα ασφαλείας είναι πολύ αυστηρά με τη διάθεση αστυνομικής δύναμης ενώ οι πληροφορίες του cretapost λένε ότι στους καλεσμένους δεν θα επιτραπεί να πάρουν τα κινητά τους μέσα στον χώρο όπου γίνεται η τελετή και η δεξίωση.

Δείτε φωτογραφίες:

gamos-kasselaki2-1024x768_jpg
κασσελακhη10_jpg
κασσελακhη8_jpg
κασσελακhη5_jpg
κασσελακhη1_jpg
kasselakis-gamos12

Το μενού της δεξίωσης

Στη δεξίωση που θα παρατεθεί αμέσως μετά την τελετή το μενού περιλαμβάνει εδέσματα από την κρητική κουζίνα.

Το μενού θα περιλαμβάνει τοπικά προϊόντα, όπως, αρνί, τυροκομικά προϊόντα, μαραθόπιτες, μέλι, τοπικά κρασιά και κοκτέιλ με βάση το κρητικό τζιν.

Οι καλεσμένοι θα πιούν ρακί.

kaselakis-gamos1

Τα βιολιά και το δώρο στους καλεσμένους

Μία τσάντα με ντόπια προϊόντα θα δοθεί στους καλεσμένους, με μέλι και κρητικό λάδι αρωματισμένο με πορτοκάλι. «Θα δώσουμε τρία διαφορετικά μέλια, ένα λάδι κι ένα μικρό κανατάκι, που έχει σχέση με την κεραμική που υφίσταται από τη μινωική περίοδο», δήλωσε ο Πέτρος Μαρινάκης, ιδιοκτήτης του βοτανικού κήπου.

Την μοναδική στιγμή τυ γάμου θα πλαισιώνει ο ήχος του βιολιού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments