Lifestyle

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αυτοί είναι οι διάσημοι καλεσμένοι που έρχονται στην Ελλάδα [vid]

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αυτοί είναι οι διάσημοι καλεσμένοι που έρχονται στην Ελλάδα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αυτοί είναι οι διάσημοι καλεσμένοι που έρχονται στην Ελλάδα [vid]

Με τα ιερά δεσμά του γάμου θα ενωθούν ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο και η επί χρόνια σύντροφός του Μαράια Ριντλισπρίγκερ

Με τα ιερά δεσμά του γάμου θα ενωθούν ο σταρ των Μιλγουόκι ΜπακςΓιάννης Αντετοκούνμπο και η επί χρόνια σύντροφός του Μαράια Ριντλισπρίγκερ.

Ο γάμος θα γίνει σε μια μυστική τελετή αυτό το Σαββατοκύριακο στο Costa Navarino στη Μεσσηνία.

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι έχει σχεδόν δέκα χρόνια σχέσης και έχει αποκτήσει τρία παιδιά, τον 4χρονο Λίαμ, τον 3χρονο Μάβερικ και την 11 μηνών Εύα. 

Ο τριήμερος γάμος

Οι δυό τους έχουν οργανώσει μια υβριδική τελετή στην παραλία του ξενοδοχείου «W», αποφεύγοντας τις παραδοσιακές επιλογές.

Την τοποθεσία την επέλεξαν προσεκτικά ώστε να διατηρηθεί η ιδιωτικότητα της τελετής, μακριά από τα φώτα των μέσων ενημέρωσης.

Οι εορτασμοί ξεκινούν σήμερα και θα διαρκέσουν τρεις ημέρες. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα πάρτι υποδοχής με λευκό dress code στο μπαρ «Between» του ξενοδοχείου, ενώ το Σάββατο οι καλεσμένοι θα απολαύσουν ένα δεύτερο πάρτι με νιγηριανές επιρροές, τιμώντας τις ρίζες του Γιάννη.Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου.

Καθώς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ορθόδοξος και η αγαπημένη του καθολική, θα γίνει μια διπλή τελετή, η οποία θα λάβει χώρα σε μια παραλία του Costa Navarino.

Οι διάσημοι καλεσμένοι 

Διακόσιοι καλεσμένοι και 30 VVIP προσωπικότητες αναμένεται να παραβρεθούν. Κινητά τηλέφωνα δεν θα επιτραπούν κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων και ειδικοί φωτογράφοι θα αναλάβουν τη λήψη αναμνηστικών φωτογραφιών.   Αναμένεται να καταφθάσουν με ιδιωτικές πτήσεις στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας και θα μεταφερθούν στο Costa Navarino με ελικόπτερα.

Χθες το απόγευμα έφτασαν στο αεροδρόμιο οι τέσσερις ιδιοκτήτες των Μιλγουόκι Μπακς της ομάδας που αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια ο Γιάννης, οι οποίοι επιβιβάστηκαν σε βαν και μεταφέρθηκαν στην νοτιοδυτική Μεσσηνία.

Μεταξύ των εκλεκτών καλεσμένων φαίνεται πως είναι ο ΛεΜπρον Τζέιμς, ο οποίος είναι στενός φίλος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά και η Σερένα Γουίλιαμς και ο Κίλιαν Εμπαπέ.

Παρόντες θα είναι και οι συναθλητές του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μιλγουυόκι Μπακς, με τον Μπρουκ Λόπεζ να φέρεται να βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα. Τέλος, στην Ελλάδα βρίσκεται επίσης ήδη και ο Άλεξ Λάσρι, πρώην στέλεχος των Μπακς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments