Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Πολάκης θυμίζει Πασόκο της δεκαετίας του ‘80

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Πολάκης θυμίζει Πασόκο της δεκαετίας του ‘80

Πηγή Φωτογραφίας: [365849] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΥ Ν/Σ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ "ΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2024" / 3η ΗΜΕΡΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Είναι ανίδεος ως προς το πώς λειτουργεί η οικονομία

Με Πακόκο των αρχών της δεκαετίας του ’80 παραλληλίζει τον Παύλο Πολάκη ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Αναφερόμενος ειδικότερα στην πρόταση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για επανασύσταση της εθνικής φαρμακοβιομηχανίας που θα παράξει 100 φάρμακα ευρείας κυκλοφορίας για τις εθνικές δομές υγείας, ο Ά. Γεωργιάδης σημειώνει πως «όσοι έχουν στοιχειώδη γνώση του τί θα πει φάρμακο, πατέντα κλπ αντιλαμβάνονται πόσο παλιές και ανέφικτες είναι αυτές οι ιδέες του Πολάκη. Αυτά έλεγε το Πασόκ στις αρχές του 1980, έφυγαν από την Ελλάδα όλες οι φαρμακοβιομηχανίες και μετά τις παρακαλάγαμε να γυρίσουν για να έχουμε φάρμακα».

Και προσθέτει ο υπουργός Υγείας, τονίζοντας πως «φυσικά οι τιμές των Φαρμάκων δεν είναι το πρόβλημα καθώς και με τις πρόσφατες αυξήσεις έχουμε τις φθηνότερες τιμές στην ΕΕ. Ο Παύλος Πολάκης απλά αποδεικνύει αυτό που ήταν και είναι πάντα γνωστό για κάθε κομμουνιστή, δεν έχουν ιδέα για το πώς λειτουργεί η Οικονομία».

«Ευτυχώς ποτέ ξανά τέτοιοι άνθρωποι δεν θα ξαναπάρουν την εξουσία για να παίξουν με τις ζωές μας πάλι», καταλήγει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments