Πολιτική

Άδωνις σε Ανδρουλάκη: Ανεύθυνη η κριτική σας για το νοσοκομείο Κομοτηνής

Άδωνις σε Ανδρουλάκη: Ανεύθυνη η κριτική σας για το νοσοκομείο Κομοτηνής

Πηγή Φωτογραφίας: ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΔΩΝΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Είμαστε απολύτως εντός χρονοδιαγράμματος

Την έντονη αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη προκάλεσαν οι δηλώσεις του Νίκου Ανδρουλάκη αναφορικά με το νοσοκομείο Κομοτηνής και το ΕΣΥ συνολικά.

Ιδιαίτερα, με απογευματινή ανάρτησή του, ο υπουργός Υγείας τονίζει πως οι εν λόγω δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ έγιναν από την Κομοτηνή, «από την πόλη στην οποία, χάρη στην δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», αλλά με δουλειά και επιμέλεια από την Κυβέρνηση, κτίζεται και θα παραδοθεί έως το τέλος του 2027, το καλύτερο Νοσοκομείο της Χώρας μας…και ο άνθρωπος που θέλει να κάνει λέει «σοβαρή αντιπολίτευση» στον Κυριάκο Μητσοτάκη δεν είχε να πει μία λέξη για αυτό….με συγχωρείτε αλλά αυτά κύριε Ανδρουλάκη δεν είναι σοβαρά πράγματα».

Και ο Άδωνις Γεωργιάδης ολοκληρώνει, υπογραμμίζοντας: «Να μας κατηγορείτε για εκεί που δεν κάνουμε κάτι να σας πω ναι, αλλά και εκεί που κτίζουμε και είμαστε εντός χρονοδιαγράμματος. Αυτό το νοσοκομείο πάει πολύ..».

Επισημαίνουμε πως την Κομοτηνή επισκέπτεται από σήμερα το πρωί ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε, μεταξύ άλλων, πως «η κυβέρνηση έχει γυρίσει την πλάτη στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. Εκατομμύρια πολίτες αγωνιούν γνωρίζοντας ότι οι υπηρεσίες στα δημόσια νοσοκομεία υποβαθμίζονται, παρ’ όλες τις προσπάθειες ιατρών και νοσηλευτών. Από τη δική μας πλευρά, έχουμε προτεραιότητα την αναγέννηση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, να καλυφθούν τα κενά με μόνιμους ιατρούς και νοσηλευτές και επιτέλους να νομοθετήσουμε την ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά των υγειονομικών, που αγωνίστηκαν την περίοδο της πανδημίας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments