Πολιτική

Επιστολή – καταπέλτης στην Επιτροπή Δεοντολογίας από Σπίρτζη

Επιστολή – καταπέλτης στην Επιτροπή Δεοντολογίας από Σπίρτζη

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Επιστολή - καταπέλτης στην Επιτροπή Δεοντολογίας από Σπίρτζη

Πολυσέλιδη καταγγελτική επιστολή στην Επιτροπή Δεοντολογίας η οποία θα συνεδριάσει την Τρίτη με αίτημα του Στέφανου Κασσελάκη

Πολυσέλιδη καταγγελτική επιστολή στην Επιτροπή Δεοντολογίας η οποία θα συνεδριάσει την Τρίτη με αίτημα του Στέφανου Κασσελάκη και η οποία θα εξετάσει την επιβολή πειθαρχικών κυρώσεων που μπορεί να οδηγήσουν και σε διαγραφή του Χρήστου Σπίρτζη, έστειλε ο τελευταίος, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΙ.

Η Επιτροπή συνεδριάζει για το θέμα του κ. Σπίρτζη, χωρίς πάντως να είναι βέβαιο ότι θα εκδοθεί αυθημερόν η απόφαση και η επιστολή ενδέχεται να «αναζωπυρώσει» την αντιπαράθεσή του με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και να επιδεινώσει το ήδη τεταμένο κλίμα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κ. Κασσελάκης πάντως, μιλώντας την περασμένη Τρίτη, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα είχε προαναγγέλλει τη διαγραφή του κ. Σπίρτζη. «Δεν πρόκειται για πολιτική άποψη το να καλείς στην τηλεόραση τον πρόεδρο του κόμματος να παραιτηθεί, ενάντια στη βούληση των οργάνων και των μελών του ΣΥΡΙΖΑ» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά την Τρίτη ο κ. Κασσελάκης.

«Μπορεί η Επιτροπή Δεοντολογίας να ακολουθεί τη διαδικασία της, αλλά είναι προφανές ότι στελέχη που εκφράζονται έτσι επιλέγουν συνειδητά να θέσουν τον εαυτό τους εκτός κόμματος. Ας αφήσουν τους υπόλοιπους να πάμε μπροστά» είχε διαμηνύσει.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Σπίρτζης ήδη σε δηλώσεις του σε τηλεοπτική κάμερα έχει καλέσει τον Στέφανο Κασσελάκη να παραιτηθεί, ενώ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας την περασμένη Τρίτη, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα είχε προαναγγέλλει τη διαγραφή του.

«Η γνώμη μου είναι ότι το καλύτερο που έχει να κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης σε αυτά που λέει δημόσια, τουλάχιστον σε σχέση με αυτά που πιστεύει, είναι να παραιτηθεί από πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και σε περίπτωση που δεν γίνει αυτό, νομίζω ότι πρέπει να γίνει μια μεγάλη συζήτηση στα όργανα του κόμματος, κυρίως στην Κεντρική Επιτροπή, που είναι υπεύθυνη για το πώς θα δρομολογηθούν άλλου είδους πράξεις. Έχουμε χρέος να το κάνουμε», τόνισε ο κ. Σπίρτζης μιλώντας στην ΕΡΤ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments