Αθλητισμός

Λαμία – Ολυμπιακός: Έκαναν το 3Χ3 οι ερυθρόλευκοι με γκολ και θέαμα [0-3]

Λαμία – Ολυμπιακός: Έκαναν το 3Χ3 οι ερυθρόλευκοι με γκολ και θέαμα [0-3]

Πηγή Φωτογραφίας: [371524] SUPERLEAGUE 2024-2025 / ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ - ΟΣΦΠ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Δύο γκολ ο Ελ Κααμπί, ένα ο Μαρτίνς για τους «ερυθρόλευκους»

Όντας καλύτερος σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του ματς, ο Ολυμπιακός καρπώθηκε την εμφάνισή του στο «Αθ. Διάκος». Εκεί επιβλήθηκε της Λαμίας με 3-0 για την 3η αγωνιστική της Super League. Αποτέλεσμα που τον φέρνει στο 3Χ3 και στους 9 βαθμούς, περιμένοντας το αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ που είναι η μόνη ομάδα η οποία μπορεί να φτάσει τους «ερυθρόλευκους».

Κορυφαίος για την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ο Ελ Κααμπί, με τον Μαροκινό να έχει δύο γκολ και μία ασίστ. Το τρίτο γκολ πέτυχε ο Ζέλσον Μαρτίνς, ο οποίος βρέθηκε επίσης σε πολύ καλό απόγευμα.

Το ματς άρχισε με τον Ολυμπιακό να προσπαθεί να πιέσει, με τον Βέλντε στο 6’ να έχει πολύ ωραία ενέργεια, αλλά ο Κόστιτς έσωσε την ομάδα του. Δέκα λεπτά μετά, ο Ζέλσον Μαρτίνς πλάσαρε ωραία με τον τερματοφύλακα της Λαμίας να κρατά και πάλι το μηδέν.

Διαιτητής: Τζήλος

Κίτρινες: Νούνιες, Ριγκ

ΛΑΜΙΑ (Μαρίνος Σατσιάς): Κόστιτς, Σαραμαντάς (64΄ Ραντόνια), Αντράντε, Νούνιες (76΄ Δοϊρανλής), Μέκιτς (64΄ Γκουϊντο), Ριγκ, Φουστάδο, Βλαχομήτρος (83΄ Σιμόνι), Μπίκοβ, Κορνέζος, Γιαννούτσος (76΄ Σάντεμπεργκ)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χοσέ Λουϊς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ροντινέι (85΄ Κοστίνια), Ντόη, Πιρόλα (59΄λ.τρ. Κάρμο), Ορτέγκα, Στάμενιτς (85΄ Ντάνι Γκαρθία), Έσε, Μάρτινς, Τσικίνιο, Βέλντε (78΄ Μασούρας), Ελ Κααμπί (85΄ Γιάρεμτσουκ)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments