Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – Λανς: Αυτό είναι το ρεκόρ που έσπασαν οι οπαδοί

Παναθηναϊκός – Λανς: Αυτό είναι το ρεκόρ που έσπασαν οι οπαδοί

Πηγή Φωτογραφίας: [371500] CONFERENCE LEAGUE 2024-2025 / ΠΑΟ - ΛΑΝΣ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Δικαιώθηκαν οι πρωτοβουλίες της πράσινης ΠΑΕ

Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε στη League Phase του Europa Conference League με το 2-0 επί της Λανς κόβοντας 58.500 εισιτήρια, περισσότερα από οποιονδήποτε αγώνα των φετινών προκριματικών στις τρεις διοργανώσεις της UEFA.

Μετά την ήττα με 2-1 στον πρώτο αγώνα, στη Γαλλία, η ΠΑΕ αποφάσισε να ορίσει γενική είσοδο 10 ευρώ για τη ρεβάνς και παράλληλα ανέλαβε και όλα τα έξοδα μετακίνησης για τους φιλάθλους από επαρχία. Με λίγα λόγια, η διοίκηση των «πράσινων» έκανε ό,τι μπορούσε ώστε να είναι γεμάτο το ΟΑΚΑ για το δεύτερο παιχνίδι και δικαιώθηκε.

Με τη βοήθεια του κόσμου του ο Παναθηναϊκός έφτασε στη νίκη με 2-0 και πήρε την πρόκριση, κάνοντας παράλληλα και ρεκόρ στα φετινά ευρωπαϊκά προκριματικά. Συγκεκριμένα, τα εισιτήρια που κόπηκαν στη ρεβάνς με τη Λανς ήταν 58.500, περισσότερα από οποιοδήποτε παιχνίδι των φετινών προκριματικών είτε στο Europa Conference League, είτε στο Champions League, είτε στο Europa League.

Παράλληλα, πρόκειται για την 4η μεγαλύτερη προσέλευση σε αγώνα για το Europa Conference League, πίσω μόνο από τον ημιτελικό Ρόμα – Λέστερ των 63.940 εισιτηρίων το 2022, τον προημιτελικό Ρόμα – Μπόντο Γκλιμτ των 59.412 εισιτηρίων το 2022 και τον ημιτελικό Γουέστ Χαμ – Άλκμααρ των 59.412 εισιτηρίων το 2023.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments