Διεθνή

Νέα τραγωδία–Νεκρό τριών χρόνων παιδάκι πνίγηκε μπροστά στον παππού του κι εκείνος χάζευε στο κινητό

Νέα τραγωδία–Νεκρό τριών χρόνων παιδάκι πνίγηκε μπροστά στον παππού του κι εκείνος χάζευε στο κινητό

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Νέα τραγωδία–Νεκρό τριών χρόνων παιδάκι πνίγηκε μπροστά στον παππού του κι εκείνος χάζευε στο κινητό

Συγκλονίζουν οι εικόνες

Συγκλονίζουν οι εικόνες που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας στη Fujian της Κίνας, όπου ένα τρίχρονο αγόρι έχασε τη ζωή του με τον πιο τραγικό τρόπο.

Το περιστατικό συνέβη στις 28 Αυγούστου, όταν το παιδί ζήτησε από τον παππού του να πάνε να πλύνουν τα παιχνίδια του στο ποτάμι που βρισκόταν μπροστά από το σπίτι τους.

Η Μοιραία Αδιαφορία

Ο ηλικιωμένος άνδρας, απορροφημένος στο κινητό του τηλέφωνο και συγκεκριμένα στην παρακολούθηση βίντεο στο Douyin, δεν αντιλήφθηκε καν την παράκληση του εγγονού του. Το μικρό αγόρι, αναζητώντας την προσοχή του παππού του, τον ρωτούσε επανειλημμένα αν μπορούν να πάνε στο ποτάμι. Ωστόσο, ο παππούς, αποσυντονισμένος, δεν απάντησε και παρέμεινε καθηλωμένος στην καρέκλα του.

Η Τραγική Στιγμή

Οι κάμερες κλειστού κυκλώματος κατέγραψαν τη δραματική στιγμή που το παιδί απομακρύνεται και κατευθύνεται μόνο του προς το ποτάμι. Δυστυχώς, το αγόρι έπεσε μέσα στο νερό και πνίγηκε. Ο παππούς, απορροφημένος στην οθόνη του κινητού του, δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό.

Η Οδύνη της Οικογένειας

Η τραγική κατάληξη του παιδιού συγκλόνισε την οικογένειά του. Η μητέρα του μικρού αγοριού, βαθιά πενθούσα, δήλωσε ότι ο παππούς δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί. «Έλεγε ότι ένιωθε σαν να ήταν στοιχειωμένος και δεν άκουσε τον εγγονό του να τον καλεί», δήλωσε η μητέρα. Το πτώμα του αγοριού βρέθηκε αργότερα στο νερό, μαζί με τα παιχνίδια του, αφήνοντας την οικογένεια σε ανείπωτη θλίψη. 358 615x555 1 359 615x891 1

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments