Lifestyle

Σε πελάγη ευτυχίας Κομμάτα-Σαμαράς: Τους ανακοίνωσαν τα ευχάριστα [pics]

Σε πελάγη ευτυχίας Κομμάτα-Σαμαράς: Τους ανακοίνωσαν τα ευχάριστα [pics]

Πηγή Φωτογραφίας: instagram konstantina kommata//Σε πελάγη ευτυχίας Κομμάτα-Σαμαράς: Τους ανακοίνωσαν τα ευχάριστα [pics]

Περιμένουν το δεύτερο παιδί τους σε 3 μήνες από τώρα;

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα και ο Γιώργος Σαμαράς ετοιμάζονται να γίνουν γονείς για δεύτερη φορά, και η ευτυχία τους δεν κρύβεται!

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα, που πάντα εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της, ανακοίνωσε και επίσημα το χαρμόσυνο νέο στο Instagram το Σάββατο 31 Αυγούστου, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία όπου ποζάρει με ολόσωμο μαγιό, αποκαλύπτοντας τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Κωνσταντίνα Κομμάτα-Γιώργος Σαμαράς: Περιμένουν το δεύτερο παιδί τους σε 3 μήνες από τώρα;

Το ζευγάρι, που ήδη έχει μια υπέροχη κόρη, την τριών ετών Ιωάννα, περιμένει με ανυπομονησία το νέο μέλος της οικογένειάς του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real News, η Κωνσταντίνα Κομμάτα διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, και φαίνεται πως αυτή η εγκυμοσύνη την έχει γεμίσει χαρά και ευτυχία.

kommata-samaras-me-kori-(3).jpg

Οι θαυμαστές της δεν σταμάτησαν να στέλνουν ευχές και μηνύματα χαράς, καθώς το ζευγάρι ζει μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής του. Ο νέος αυτός ερχομός αναμένεται να συμπληρώσει την ευτυχία τους και να φέρει ακόμη περισσότερη χαρά στην οικογένειά τους.

“Όσο μεγαλώνει η Ιωάννα σκέφτομαι ακόμα ένα παιδί. Ονειρεύομαι μια μεγάλη οικογένεια. Είναι ένα εύκολο παιδί αν και μαθαίνω ότι δεν είναι όλα τα παιδιά εύκολα. Είμαι έτοιμη”, είχε δηλώσει πριν λίγους μήνες η Κωνσταντίνα Κομμάτα.

Δείτε εδώ τη νέα της φωτογραφία:

Photo-by-Konstantina-Kommata-on-August-31-2024.-May-be-an-image-of-1-person-deck-chair-and-pool..jpg
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments