Πολιτική

Άδωνις σε Ανδρουλάκη: Ευπρόσδεκτες οι δωρεές ευεργετών για την αναβάθμιση του ΕΣΥ [vid]

Άδωνις σε Ανδρουλάκη: Ευπρόσδεκτες οι δωρεές ευεργετών για την αναβάθμιση του ΕΣΥ [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)Άδωνις σε Ανδρουλάκη: Ευπρόσδεκτες οι δωρεές ευεργετών για την αναβάθμιση του ΕΣΥ [vid]

Με μεγάλη προσπάθεια και επιμέλεια αξιοποιούμε τη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος

Την ηχηρή απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη προκάλεσε το σχόλιο του Νίκου Ανδρουλάκη αναφορικά με τις πηγές χρηματοδότησης για την ανέγερση του νοσοκομείου Κομοτηνής.

Με ανάρτησή του στο Χ, ο υπουργός Υγείας ξεκαθαρίζει πως «και οι δωρεές των ευεργετών είναι ευπρόσδεκτες και μετράνε. Από τους αρχαίους χρόνους έως την ίδρυση του νεότερου Κράτους μας έτσι ήταν και έτσι είναι. Ακόμη για την συγκεκριμένη χρειαζόταν και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και του Κράτους την οποία και κάνουμε με επιμέλεια!».

Και ο Άδωνις Γεωργιάδης διερωτάται ρητορικά, απευθυνόμενος στον Ν. Ανδρουλάκη: «Αλλά μήπως σε συγκίνησαν τα 500.000.000€ του Ταμείου Ανάκαμψης που ξοδεύουμε στο ΕΣΥ ή και αυτά δεν μετρούν επειδή είναι Ευρωπαϊκά; Γενικά τίποτε δεν μετράει για σένα αρκεί να μην σου χαλάσουμε το αφήγημα ότι θέλουμε να καταρρεύσει του ΕΣΥ. Με τέτοια αντιπολίτευση δεν θα πάτε και πολύ μακριά».

Επισημαίνουμε πως, σε χθεσινή παρέμβασή του, ο υπουργός Υγείας τόνισε ότι η προσπάθεια απαξίωσης του έργου του υπουργείου από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά πως «αν η λύση στην Υγεία είναι οι δωρεές των ιδιωτών, κλαφτ’  Άδωνι», έγινε από την Κομοτηνή, δηλαδή «από την πόλη στην οποία, χάρη στην δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», αλλά με δουλειά και επιμέλεια από την Κυβέρνηση, κτίζεται και θα παραδοθεί έως το τέλος του 2027, το καλύτερο Νοσοκομείο της Χώρας μας».

Μάλιστα, ο Άδωνις είχε υπογραμμίσει στον Νίκο Ανδρουλάκη: «Να μας κατηγορείτε για εκεί που δεν κάνουμε κάτι να σας πω ναι, αλλά και εκεί που κτίζουμε και είμαστε εντός χρονοδιαγράμματος. Αυτό το νοσοκομείο πάει πολύ..».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments