Πολιτική

Επίθεση αγνώστων με μπογιές στο γραφείο της Έλ. Ράπτη- ΝΔ: Η Δημοκρατία μας δεν τρομοκρατείται

Επίθεση αγνώστων με μπογιές στο γραφείο της Έλ. Ράπτη- ΝΔ: Η Δημοκρατία μας δεν τρομοκρατείται

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Επίθεση αγνώστων με μπογιές στο γραφείο της Έλ. Ράπτη- ΝΔ: Η Δημοκρατία μας δεν τρομοκρατείται

Συγκεκριμένα, οι άγνωστοι πέταξαν μπογιές και έγραψαν συνθήματα στην είσοδο του διαμερίσματος που διατηρεί ως γραφείου η  υφυπουργός Τουρισμού και βουλευτής της ΝΔ

«Καταδικάζουμε κατηγορηματικά και απερίφραστα την επίθεση στο γραφείο της Υφυπουργού Τουρισμού και βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης Έλενας Ράπτη», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία για την επίθεση που δέχτηκε στο πολιτικό της γραφείο η Υφυπουργός.

Και συνεχίζει: «Αναμένουμε και από τα υπόλοιπα κόμματα να κάνουν το ίδιο. Όσο και αν το επιδιώκουν οι θρασύδειλοι τραμπούκοι, δεν μας εκφοβίζουν! Η Δημοκρατία μας δεν τρομοκρατείται».

Όπως αναφέρει το thestival.gr, άγνωστοι πραγματοποίησαν αργά το βράδυ επίθεση στο γραφείο της Έλενας Ράπτη, στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, οι άγνωστοι πέταξαν μπογιές και έγραψαν συνθήματα στην είσοδο του διαμερίσματος που διατηρεί ως γραφείου η  υφυπουργός Τουρισμού και βουλευτής της ΝΔ , το οποίο βρίσκεται στην περιοχή της Καμάρας, στο κέντρο της πόλης.

«Νίκη στην απεργία πείνας του Θ. Πικάση», ήταν το σύνθημα που έγραψαν έξω από το γραφείο της Έλενας Ράπτη.

Δείτε φωτογραφίες από το thestival.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments