Πολιτική

Ο Κασσελάκης προκαλεί τον Τσίπρα: Αν θέλει, μπορεί να τοποθετηθεί ο ίδιος χωρίς «κύκλους» και «διαρροές»

Ο Κασσελάκης προκαλεί τον Τσίπρα: Αν θέλει, μπορεί να τοποθετηθεί ο ίδιος χωρίς «κύκλους» και «διαρροές»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Ο Κασσελάκης προκαλεί τον Τσίπρα: Αν θέλει, μπορεί να τοποθετηθεί ο ίδιος χωρίς «κύκλους» και «διαρροές»

Τι απαντά στο ενδεχόμενο κατάθεσης πρότασης μομφής εναντίον του στην επερχόμενη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής

Σηκώνει το… γάντι ο Στέφανος Κασσελάκης απέναντι σε όσους τον επικρίνουν και ζητούν εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ προκαλεί τον Αλέξη Τσίπρα να τοποθετηθεί ο ίδιος για τα τεκταινόμενα στο κόμμα χωρίς «κύκλους» και «διαρροές».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Real» Της Κυριακής ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι: «αυτό που διαφαίνεται είναι ένα σχέδιο για ένα νεφελώδες κεντροαριστερό σχήμα – «κουρελού», που φιλοδοξεί να συστεγάσει ηττημένα πολιτικά σχέδια, είτε μιλάμε για το όλον ή ένα τμήμα του ακόμα και σήμερα σημιτικού ΠΑΣΟΚ, είτε για στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Αριστεράς».

Μάλιστα δεν διστάζει να τοποθετηθεί και στο ενδεχόμενο κατάθεσης πρότασης μομφής εναντίον του το επόμενο Σαββατοκύριακο.

«Αν υπάρχουν κάποιοι που θεωρούν ότι ήρθε η ώρα για μία ακόμα προεδρική εκλογή, μόλις έναν χρόνο μετά την εκλογή μου, μπορούν να θέσουν επίσημα την πρότασή τους στην επερχόμενη σύνοδο της Κεντρικής Επιτροπής», λέει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφερόμενος στις εξελίξεις σχετικά με τον Παύλο Πολάκη, αλλά και στην υπόθεση της Αθηνάς Λινού υπογραμμίζει ότι: «δεν υπάρχει καμία κίνηση στρατηγικής πίσω από τη διαγραφή της κ. Λινού. Ο Παύλος Πολάκης είναι ένα άλλο, ξεχωριστό θέμα. Δεν διεγράφη γιατί κατήγγειλε την κ. Λινού».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments