Πολιτική

Πολάκης: Καιρός για ριζικές αλλαγές στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ

Πολάκης: Καιρός για ριζικές αλλαγές στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ

Πηγή Φωτογραφίας: ΠΟΛΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ / 2η ΗΜΕΡΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Με μια μεταμεσονύχτια ανάρτηση ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ θέλησε να στείλει το μήνυμά του στο… άνοιγμα φιλίας που επιχείρησαν ο Κασσελάκης και συνεργάτες του.

Στη θέση του για αλλαγή γραμμής πλεύσης στον ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να επιμένει ο βουλευτης Χανίων, Παύλος Πολάκης, καθώς σε μεταμεσονύκτια ανάρτηση του ανέφερε πως «ήρθε ο καιρός για ριζικές αλλαγές στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ».

«Τώρα που τέλειωσε…» σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης, αφήνοντας να εννοηθεί ο γάμος του Στέφανου Κασσελάκη με τον σύζυγο του, ο Χανιώτης βουλευτης ζητά «σκληρή και αποτελεσματική αντιπολίτευση».

Η ανάρτηση Πολάκη

Αντε καλο ξημερωμα. Τωρα που τελειωσε …….. Ηρθε ο: -Καιρος για ριζικές αλλαγες στην ηγεσια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ -Καιρος για σκληρη και αποτελεσματικη αντιπολιτευση -Καιρος να βαλουμε πλωρη να τους ριξουμε -Καιρος για προγραμμα και σχεδιο αναταξης της κοινωνικης πλειοψηφίας σε συγκρουση με τη διαπλοκη !

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments