Πολιτική

Σπίρτζης: Προειλημμένη η απόφαση της διαγραφής μου από τον Κασσελάκη

Σπίρτζης: Προειλημμένη η απόφαση της διαγραφής μου από τον Κασσελάκη

Πηγή Φωτογραφίας: [367041] ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ "ΤΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΤΥΧΩΝ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ" (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Επιστολή – καταγγελία στην Επιτροπή Δεοντολογίας - Ο πρώην υπουργός καταγγέλει τον πρόεδρο του κόμματος αλλά και την εκπρόσωπο Τύπου, Βούλα Κεχαγιά για αντικαταστατική συμπεριφορά.

Με μια επιστολή – ποταμό επιχειρεί ο πρώην υπουργός, Χρήστος Σπίρτζης να απαντήσει στην Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, καταγγέλλοντας τον πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη, αλλά και την εκπρόσωπο Τύπου, Βούλα Κεχαγιά για αντικαταστατική συμπεριφορά, αφού «η διαγραφή μου, αποτελεί για τον Πρόεδρο και την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προειλημμένη απόφαση», όπως τονίζει.

«Με την επιλεγείσα τακτική του «εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν» του Προέδρου και των υποστηρικτών του, τη διατύπωση από τον Στέφανο Κασσελάκη θέσεων ξένων με τις αρχές και τις θέσεις του κόμματος μας αλλά και τη δημιουργία θεμάτων που προκαλούν συνεχώς εσωστρέφεια και τοξικό κλίμα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, εξυπηρετείται η ΝΔ και μόνο» επισημαίνει ο πρώην υπουργός, συμπληρώνοντας πως «με αποκλειστική ευθύνη της ηγεσίας του κόμματος δεν μπορεί να ανακτηθεί η σοβαρότητα, η αξιοπιστία και η φερεγγυότητα που απαιτείται για ένα κόμμα που θέλει να αποτελέσει την εναλλακτική λύση για την διακυβέρνηση της χώρας».

«Φράξια Κασσελάκη» Έχοντας κληθεί σε απολογία την ερχόμενη Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου από την Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ μετά από καταγγελία 70 μελών του κόμματος, ο κ. Σπίρτζης επισημαίνει ότι «πουθενά δεν αναφέρεται καταγγελία ομάδας μελών και μάλιστα όταν προέρχονται από τελείως διαφορετικές οργανώσεις μελών, νομαρχιακές οργανώσεις και όργανα» στο Καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ «θεωρώ προσβλητικό να με καλείτε να απαντήσω σε καταγγελία φράξιας υποστηρικτών του Στέφανου Κασσελάκη, που αναφέρει «Το συγκεκριμένο στέλεχος είναι ήδη, κατ’ ουσία, ξένο σώμα στο κόμμα. Έχει θέσει εαυτόν εκτός κόμματος», όπως ακριβώς ανέφερε και στην ομιλία του στην Κ.Ο. ο Στέφανος Κασσελάκης, προσβάλοντας το θεσμό της Επιτροπής Δεοντολογίας και εσάς ως πρόσωπα και αποδεικνύει ότι πίσω από την καταγγελία των 70 μελών κρύβεται ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης», όπως υποστηρίζει ο κ. Σπίρτζης.

Ο πρώην υπουργός βάλλει ευθέως κατά του Στέφανου Κασσελάκη, καθώς το εγκαλεί για την προαναγγελία της διαγραφής του πριν την απόφαση των κομματικών οργάνων, τις αιτιάσεις του περί «μαύρων ταμείων» στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, των υπαινιγμών του περί «υπονόμευσης» από πλευράς στελεχών των «87» και τέλος για τις δηλώσεις του περί ΝΑΤΟ, το οποίο αποκάλεσε «ιερή συμμαχία».

Στο πλαίσιο αυτό, «παρακαλώ για την αποστολή των στοιχείων που σας ζήτησα προκειμένου να σας απαντήσω στην ουσία της καταγγελίας των 70 μελών, ως τις 2 Σεπτέμβρη 2024, γιατί στις 3 Σεπτέμβρη πολλοί από τα μέλη και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, γιορτάζουμε την ίδρυση από τον Ανδρέα Παπανδρέου ενός νικηφόρου, πατριωτικού, αριστερού κινήματος, που άλλαξε τη χώρα και την πορεία της», καταλήγει ο κ. Σπίρτζης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments