Trash

Η Μάργκοτ Ρόμπι απολαμβάνει τη θάλασσα λίγο πριν γεννήσει -Οι φωτογραφίες με μπικίνι

Η Μάργκοτ Ρόμπι απολαμβάνει τη θάλασσα λίγο πριν γεννήσει -Οι φωτογραφίες με μπικίνι

Πηγή Φωτογραφίας: karfitsa//Η Μάργκοτ Ρόμπι απολαμβάνει τη θάλασσα λίγο πριν γεννήσει -Οι φωτογραφίες με μπικίνι

Στην Ιταλία βρίσκεται η Μάργκοτ Ρόμπι

Στην Ιταλία βρίσκεται η Μάργκοτ Ρόμπι απολαμβάνοντας στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης. Η ηθοποιός όπως έχει γίνει γνωστό περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της Τομ Άκερλεϋ.

Την 34χρονη ηθοποιό εντόπισε ο φωτογραφικός φακός κατά τη διάρκεια των διακοπών της στο νησί Palmarola της Ιταλίας. Φορούσε ένα απλό μαύρο μπικίνι, καθώς απολάμβανε τον ήλιο και τη θάλασσα μαζί με τον παραγωγό άντρα της.

Λίγες εβδομάδες πριν υποδεχτεί το πρώτο της παιδί, η Μάργκοτ Ρόμπι εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το ταξίδι, καθώς έκανε βουτιές στη θάλασσα και βόλτες με τζετ σκι.

Η Μάργκοτ Ρόμπι με μαύρο μπικίνι κάνει τζετ σκι

Σύμφωνα με την dailymail, κάποια στιγμή η Χολιγουντιανή σταρ φορούσε ένα μαύρο διαφανές κάλυμμα, καθώς και ένα ψάθινο καπέλο και κρατούσε μια ψάθινη τσάντα παραλίας. Εντωμεταξύ, ο επίσης 34χρονος Ακερλέι φορούσε ένα κόκκινο μαγιό.

Πριν λίγες ημέρες η Μάργκοτ Ρόμπι εθεάθη στο ιταλικό θέρετρο Porto Cervo μαζί με τον σύζυγό της όπου φαίνονταν πιο χαρούμενοι από ποτέ.

Η ίδια για την συγκεκριμένη περίσταση επέλεξε ένα λευκό oversized πουκάμισο το οποίο συνδύασε με μία μαύρη παντελόνα, μαύρα σανδάλια και ασορτί καπέλο. Για να ολοκληρώσει το look φόρεσε μαύρα μεγάλα γυαλιά ηλίου, σκουλαρίκια και μία μαύρη μικρή τσάντα χειρός.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2014, παντρεύτηκε το 2016 και είναι συμπαραγωγοί σε μια σειρά από έργα, συμπεριλαμβανομένου του Hulu’s Dollface, μέσω της εταιρείας παραγωγής τους LuckyCap Entertainment. Γνωρίστηκαν ενώ εργάζονταν στο Suite Française το 2013, όπου εκείνος ήταν βοηθός σκηνοθέτη και εκείνη ήταν μπροστά στην κάμερα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments