Trash

Το εκθαμβωτικό φόρεμα της Αντζελίνας Τζολί στο Φεστιβάλ Βενετίας με την καρφίτσα της Μαρίας Κάλλας

Το εκθαμβωτικό φόρεμα της Αντζελίνας Τζολί στο Φεστιβάλ Βενετίας με την καρφίτσα της Μαρίας Κάλλας

Πηγή Φωτογραφίας: fox news//Το εκθαμβωτικό φόρεμα της Αντζελίνας Τζολί στο Φεστιβάλ Βενετίας με την καρφίτσα της Μαρίας Κάλλας

Η 49χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ

Λαμπερή και κομψή εμφάνιση πραγματοποίησε η Αντζελίνα Τζολί στην πρεμιέρα της ταινίας «Maria» στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

Η 49χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ φορώντας ένα μακρύ κρεμ ντραπέ φόρεμα με ουρά και μια ψεύτικη γούνα, ενώ επέλεξε να φορέσει ελάχιστα κοσμήματα και συγκεκριμένα μόνο μία καρφίτσα, η οποία μάλιστα ανήκε στη θρυλική Μαρία Κάλλας.

Η ταινία «Maria» εξετάζει μια περίοδο της ζωής της που είχε χάσει τη φωνή της και προσπαθεί να την ξαναβρεί. Επικεντρώνεται στην τελευταία εβδομάδα της ζωής της το 1977, στο Παρίσι. Είναι βαθιά απομονωμένη, με τον μπάτλερ της και την υπηρέτρια της να τη φροντίζουν – αυτοί ανησυχούν για την υγεία της και τις καταστροφικές επιπτώσεις των επιλογών της στη φωνή της

Σύμφωνα με την παραγωγή της ταινίας, η Αντζελίνα Τζολί εξασκήθηκε στο να τραγουδά μια σειρά από ιταλικές όπερες και άριες, με δασκάλους φωνητικής να ηχογραφούν τη φωνή της και να της διδάσκουν τις σωστές αναπνοές για να διασφαλίσουν ότι κατέχει τις μελωδίες και τους τόνους.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Αντζελίνας Τζολί

Σύμφωνα με την Vogue, η διάσημη ηθοποιός επέλεξε για την εμφάνισή της ένα κομμάτι της Μαρίας Κάλλας και συγκεκριμένα μία καρφίτσα της.

Όπως αναφέρει το περιοδικό, πολλές από τις καρφίτσες της ιστορικής τραγουδίστριας της όπερας ανήκουν τώρα στη συλλογή Cartier και ο σχεδιαστής κοστουμιών της Μαρίας Massimo Cantini Parrini συνεργάστηκε με τον Cartier για να αποκτήσει μερικά από τα καλύτερα κοσμήματα της Κάλλας.

Η Αντζελίνα Τζολί δήλωσε ότι η εμβάπτιση στον κόσμο της όπερας παρείχε «θεραπεία που δεν ήξερα ότι χρειαζόμουν». «Δεν είχα ιδέα πόσα πολλά κρατούσα μέσα μου και δεν τα έβγαλα προς τα έξω. Έτσι, η πρόκληση δεν ήταν η τεχνική, ήταν μια συναισθηματική εμπειρία να βρω τη φωνή μου, να είμαι στο σώμα μου, να εκφραστώ. Πρέπει να δώσεις κάθε κομμάτι του εαυτού σου».

8 λεπτά χειροκρότημα για το «Maria»

Ο κόσμος αποθέωσε την Τζολί χειροκροτώντας την όρθιος επί 8 λεπτά με αποτέλεσμα εκείνη να μην μπορεί να συγκρατήσει τη συγκίνηση και τα δάκρυα της. Αντάλλασσε δε αγκαλιές με σκηνοθέτη, παραγωγό και συνεργάτες.

Το Variety αναφέρει ότι η ταινία βάζει πλώρη για τις υποψηφιότητες των Όσκαρ, φέρνοντας τη διάσημη ηθοποιό στην κούρσα για το Όσκαρ Α΄ Γυναικείου Ρόλου, πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια -ήταν υποψήφια το 2009, για την ερμηνεία της στην ταινία «Η Ανταλλαγή» του Κλιντ Ίστγουντ, και κέρδισε Όσκαρ Β΄ Γυναικείου Ρόλου το 2000 για «Το Κορίτσι που Άφησα Πίσω».

Πηγή: bovary.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments