Ζώδια

Αυτά τα ζώδια θα είναι τα πιο τυχερά τον Σεπτέμβριο

Αυτά τα ζώδια θα είναι τα πιο τυχερά τον Σεπτέμβριο
Αυτά που θα έχουν εύνοια δεν είναι πολλά

Ο κάθε μήνας κρύβει ευχάριστες και δυσάρεστες εκπλήξεις και γεγονότα για κάποια ζώδια και το ίδιο ισχύει και για τον Σεπτέμβριο του 2024, που ορισμένα θα τα ζορίσει, άλλα όμως θα τα αφήσει, από πολλές απόψεις, αρκετά ευχαριστημένα. Αν ανήκεις σε ένα από αυτά ή -ακόμα καλύτερα- αν έχεις εκεί τον Ωροσκόπο σου, θα περάσεις έναν υπέροχο μήνα, με την τύχη να σε συνοδεύει!

Τα ζώδια που θα έχουν εύνοια τον Σεπτέμβριο δεν είναι πολλά και σου εξηγούμε αμέσως το γιατί!

(Πρόσεξε κυρίως τα δεκαήμερα που σου αναφέρουμε, προς αποφυγή παρεξηγήσεως)

ΖΥΓΟΣ

Σαφέστατα εσύ που ανήκεις στο β’ ή αρχές του γ’ δεκαημέρου έχεις το προβάδισμα, αφού η Αφροδιτούλα πάνω σου (από τις 29/8) θα σε ευνοεί συνεχώς, χαρίζοντάς σου γοητεία, καινούργιες γνωριμίες, βελτίωση όλων των σχέσεών σου, αλλά και διάθεση να “αναβαθμίσεις” εμφανισιακά τον εαυτό σου. Το τρίγωνό της δε με τον Δία στους Διδύμους, στις 15/9, σου φέρνει απολαύσεις, καλοπέραση, εύνοια, αισιοδοξία, χαρά, κέφι, ενθουσιασμός, διασκέδαση, δώρα, παροχές, μια κοινωνική επιτυχία και μπόλικη αφθονία. Εκτός αυτού, όποιο νομικό ή εκπαιδευτικό ζήτημα αντιμετώπιζες λύνεται προς όφελός σου. Με το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιό σου και την παράλληλη απομάκρυνση της αρνητικής επίδρασης του Άρη στον Καρκίνο, εσύ του α’ δεκαημέρου, από τις 23 και μετά φαίνεται να παίρνεις τα πάνω σου, θα έχει περάσει κι η Αφροδίτη στον 2ο οίκο σου και ποιος να σε φρενάρει…

ΚΡΙΟΣ

Ε ναι! Κι εσύ φαίνεται να είσαι από τους ευνοημένους του Σεπτεμβρίου, κυρίως αν ανήκεις στο β’ ή αρχές του γ’ δεκαημέρου, αφού με την Αφροδίτη απέναντί σου και τον Δία σε αγαστή συνεργασία μαζί της, μαζί με τον βασιλικό (Ζυγό) θα ποτιστείς κι εσύ, με αρκετά τυχερά περιστατικά, συναντήσεις, ειδήσεις, πληροφορίες, γνωριμίες και προτάσεις είτε συνεργασίας είτε ερωτικές. Εννοείται ότι θα είσαι δημοφιλέστατος, θα προωθήσεις περισσότερο τον εαυτό σου και θα μαζέψεις θαυμαστές. Από την άλλη, μετά τις 23 του μήνα, θα είσαι εσύ του α’ δεκαημέρου που θα πάρεις τη σκυτάλη, μακριά από τον Άρη στον Καρκίνο και με μια Αφροδίτη στον 8ο που θα σε κάνει σέξι, όσο δεν πάει και θα σου φέρει και χρήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσύ έχεις τον Άρη πάνω σου να σε σπρώχνει να διεκδικήσεις, να πάρεις πρωτοβουλίες και να υπεραμυνθείς των δικαιωμάτων σου κι αν δεν υποπέσεις σε… σφάλματα, λόγω της κυκλοθυμίας ή της παρόρμησής σου, τότε η νίκη είναι μονόδρομος. Από την άλλη, η Αφροδίτη στον Ζυγό θα φροντίσει ώστε να επανέρθει η ισορροπία στο περιβάλλον σου και στις σχέσεις με τους δικούς σου ανθρώπους, ενώ δεν αποκλείεται και να σε σπρώξει στο να δαπανήσεις κάποιο ποσό για το σπίτι σου, είτε σε είδη οικιακού εξοπλισμού είτε για τη διακόσμησή τους, ώστε να γίνει φιλόξενο και -κυρίως- όμορφο. Πιθανή είναι και η απόφαση για συμβίωση ή μετακόμιση σε ένα άλλο, πιο άνετο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τελευταίος της λίστας είσαι εσύ που όπως όλα δείχνουν οι τομείς που σε ενδιαφέρουν περισσότερο, τα επαγγελματικά/εργασιακά και η υγεία σου, είναι στα καλύτερά τους. Κυρίως εσύ που ανήκεις στο β’ ή αρχές του γ’ δεκαημέρου, θα διαπιστώσεις ότι η αρχή της καινούργιας σεζόν γίνεται με τις καλύτερες προδιαγραφές, αφού υπάρχει ένας Δίας εκεί να σε επηρεάζει θετικά, φέρνοντας σου ευκολίες, λύσεις και θετικό κλίμα. Εννοείται ότι η τύχη θα παίξει σημαντικό ρόλο στα πράγματα, ενώ δεν αποκλείεται να έχεις και τις επιβραβεύσεις σου ή να πετύχει ένα σου εγχείρημα και να σε φέρει σε πλεονεκτική θέση στο χώρο σου. Εσύ του α’ δεκαημέρου, θα αρχίσεις να λάμπεις μετά τις 23 του μήνα, που θα έχεις ξεφορτωθεί και τον Άρη από απέναντί σου και δε θα σου σπάει τα νεύρα.

Πηγή: astrology.gr–Λίντα Παπασταύρου

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments