Ζώδια

Σεπτέμβριος 2024: Αυτά τα ζώδια θα έχουν εξελίξεις στα επαγγελματικά τους

Σεπτέμβριος 2024: Αυτά τα ζώδια θα έχουν εξελίξεις στα επαγγελματικά τους

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Σεπτέμβριος 2024: Αυτά τα ζώδια θα έχουν εξελίξεις στα επαγγελματικά τους

Ευχάριστες ή δυσάρεστες; Θα φανεί από τα καμώματα των πλανητών

Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, καθώς η Αφροδίτη έχει περάσει ήδη από τις 29/8 στον 10ο οίκο σου και μιας και δεν σχηματίζει αρνητική όψη με άλλον πλανήτη, τότε μπορείς να περιμένεις αρκετές όμορφες στιγμές, ευκαιρίες και βελτίωση σχέσεων με τους ανωτέρους ή συνεργάτες σου. Αυτό το τελευταίο δεν ισχύει για σένα του α’ δεκαημέρου, καθώς από τις 4/9 και μετά ο Άρης περνά απέναντί σου, δημιουργώντας αναστατώσεις και φαγωμάρα.

Εσύ πάλι που είσαι Ταύρος, μια χαρά θα είσαι τον Σεπτέμβριο, που και τον Άρη ξεφορτώνεσαι από τον 2ο οίκο σου, άρα θα αρχίσουν να σου μένουν χρήματα στην τσέπη και δε θα έχεις έξοδα και έχεις ήδη την Αφροδίτη (αργότερα θα μαζέψεις κι άλλους) στον 6ο οίκο της εργασίας σου, που θα φέρουν μια ηρεμία, χαλαρούς ρυθμούς και άψογες σχέσεις μεταξύ συναδέλφων ή υπαλλήλων σου, ίσως και κάποια δωράκια.

  • Τώρα, αν είσαι Ιχθύς ή Παρθένος, του β’ δεκαημέρου ή γ’ δεκαημέρου θα έχεις αρκετά προβλήματα με συνεργάτες και συνεταίρους, καθώς τόσο η Νέα Σελήνη (που μετέχει ο Κρόνος, ο Άρης και ο Ποσειδώνας) όσο και η Πανσέληνος-έκλειψη (που και σε αυτήν μετέχει ο Ποσειδώνας) μπλέκουν πολύ τα πράγματα και δημιουργούν μπελάδες. Κάνουν εχθρούς τους φίλους και φίλους τους εχθρούς, ενώ δεν αποκλείονται και απάτες σε βάρος σου.
  • Εσύ Ζυγέ που είσαι γεννημένος το α’ και μέχρι τα μισά του β’ δεκαημέρου θα έχεις έναν Άρη να κατοικοεδρεύει στον 10ο οίκο σου, οπότε όλη η καλή σου διάθεση να δείξεις κατανόηση, να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να υπάρξει μια σύμπνοια θα πάρει περίπατο. Αρκετές θα είναι οι αντιπαλότητες, οι διαφωνίες στο χειρισμό καταστάσεων, οι ανταγωνισμοί και οι καβγάδες με τους ανωτέρους σου που θα απαιτούν συνεχώς το κάτι παραπάνω, πατώντας στο συναίσθημά σου.

Πηγή: astrology.gr–Επιμέλεια Παπασταύρου Λίντα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments