Ζώδια

Σεπτέμβριος 2024: Όχι πια μόνα! Αυτά τα ζώδια θα μπουν σε σχέση

Σεπτέμβριος 2024: Όχι πια μόνα! Αυτά τα ζώδια θα μπουν σε σχέση

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο// Σεπτέμβριος 2024: Όχι πια μόνα! Αυτά τα ζώδια θα μπουν σε σχέση

Δες, αν ανήκεις στους τυχερούς, που θα δουν τον έρωτα να τους χτυπά την πόρτα

Αν ανήκεις σε ένα από τα ζώδια που θα σου αναφέρουμε παρακάτω, μπορεί να σταματήσεις να είσαι μόνος/η. Ο Σεπτέμβριος επιφυλάσσει μεγάλες στιγμές στα ερωτικά σου και κατά πάσα πιθανότητα θα σε βοηθήσει να βρεις το ταίρι σου, το οποίο είτε το ήθελες καιρό είτε θα το γνωρίσεις τώρα.

Διάβασε, λοιπόν, λίγο πιο κάτω και δες, αν ανήκεις στους τυχερούς, που θα δουν τον έρωτα να τους χτυπά την πόρτα. Εννοείται ότι αν έχεις Ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια, είναι πολύ πιο πιθανό.

ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη στον 7ο οίκο σου, αρχικά, τον Ήλιο και τον Ερμή αργότερα, είναι λογικό να είσαι το Νο1 άτομο σε ζήτηση, συγκεντρώνεις όλες τις πιθανότητες για να βρεις τον/ην υποψήφιο/α της καρδιάς σου και μάλιστα ενδεχομένως να είχες κι αρκετές ευκαιρίες για να κάνεις το μπαμ, με μια συμβίωση… ακόμα και γάμο. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Ζυγός είναι το ζώδιο της συντροφικότητας, οπότε μπορεί να σου βγει η ανάγκη να συνυπάρξεις με κάποιον/α και να μοιραστείς στιγμές μαζί του/ης. Γύρω στις 23, το πάθος θα ξαναμπεί στη ζωή σου κι αν μέχρι τότε δεν έχεις βρει αυτόν/η που θα στο εμπνεύσει, τώρα θα εμφανιστεί, αφού θα ελκύεις απίστευτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βρε λες; Τίποτα δεν αποκλείεται τον Σεπτέμβριο, αφού και Άρη στον 2ο θα έχεις και Αφροδίτη (αρχικά), Ήλιο και Ερμή στον 5ο και Δία πάνω σου. Τα άστρα και τα ζώδια δε σου φέρνουν εμπόδια και είναι πιθανό να βρεθείς “μπλεγμένος” στου έρωτα τα δίχτυα και μάλιστα να δεσμευτείς, αφού τόσο ο Καρκίνος (2ος) όσο και ο Ζυγός (5ος) δε είναι από τα ζώδια που μπορούν και μόνα τους να περνούν καλά. Θα σου βγάλουν έντονο το συναίσθημα και την ανάγκη να είσαι με έναν και μόνο άνθρωπο, με τον οποίο θα υπάρχει αμοιβαίο νοιάξιμο και κατανόηση κι εκεί ίσως κάνεις το βήμα να ζευγαρώσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Δεν είσαι παντού τυχερός τον Σεπτέμβριο, για να το ξεκαθαρίσουμε! Και οι 3 πρώτες μέρες του, τουλάχιστον για εσένα του β’ και των τελευταίων ημερών του γ’ δεκαημέρου θα είναι αν μη τι άλλο απαιτητικές. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι δε θα έχεις μετά τις ευκαιρίες σου να βρεις έναν άνθρωπο να συνυπάρξεις, αφού τόσο ο Άρης στον Καρκίνο στον 5ο οίκο σου, όσο και η Αφροδίτη πρώτα, Ήλιος και Ερμής αργότερα στον 8ο οίκο σου θα σε σπρώξουν στο να βρεις τον έρωτα και να τον διεκδικήσεις. Η έλξη σου είναι αναμφισβήτητη, το θέμα είναι να μη φοράς τα ροζ γυαλιά σου και να κάνεις τη σωστή επιλογή, καθώς η Πανσέληνος-έκλειψη στο ζώδιό σου σε θέλει προσεκτικό κι όχι να πετάς στα σύννεφα.

Πηγή: Λίντα Παπασταύρου

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments