Αθλητισμός

ΑΕΚ: Κρίσιμη μάχη στη Λιβαδειά με “όπλο” τον κόσμο της! Η πιθανή ενδεκάδα

ΑΕΚ: Κρίσιμη μάχη στη Λιβαδειά με “όπλο” τον κόσμο της! Η πιθανή ενδεκάδα

Πηγή Φωτογραφίας: [371433] SUPERLEAGUE 2024-2025 / ΑΕΚ - ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Κρίσιμη μάχη στη Λιβαδειά για την ΑΕΚ

Κρίσιμη μάχη στη Λιβαδειά για την ΑΕΚ. Η Ένωση, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, αντιμετωπίζει απόψε στις 19:00 τον Λεβαδειακό, με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες (NOVASPORTS 2 HD).

Το θετικό είναι πως η ΑΕΚ στη Λιβαδειά θα έχει τη δυναμική συμπαράσταση του κόσμου της καθώς το Δημοτικό Στάδιο της πόλης αναμένεται… κατακίτρινο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

Όσον αφορά την πιθανή ενδεκάδα και τα πλάνα του προπονητή, είναι πιθανό να πάμε σε αλλαγές συγκριτικά με τη Λαμία και τον ΟΦΗ, όπου είδαμε την ίδια ακριβώς ενδεκάδα. Τόσο ο Λαμέλα, όσο και ο Περέιρα διεκδικούν φανέλα βασικού και μένει να δούμε τις τελικές αποφάσεις του Ματίας. Ο Στρακόσα δεδομένα θα είναι στα γκολπόστ, ο Βίντα με τον Μουκουντί θα διατηρηθούν στα στόπερ εκτός απροόπτου, όπως και οι Ρότα-Πήλιος στα άκρα. Στον άξονα ο Σιμάνσκι θα είναι ο κόφτης, δίπλα του η θέση είναι ανοιχτή καθώς τη διεκδικούν Πινέδα, Περέιρα και Λιούμπισιτς, στα άκρα οι Κοιτά και Ελίασον έχουν τον πρώτο λόγο ενώ πίσω από τον Λιβάι Γκαρσία φαβορί για να ξεκινήσει είναι ο Λαμέλα. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments